ΑΕΚ: Επιβεβαιώνεται το ενδιαφέρον για Ιμπίσεβιτς

ΑΕΚ: Επιβεβαιώνεται το ενδιαφέρον για Ιμπίσεβιτς

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς επιβεβαίωσε ότι από την ΑΕΚ εξετάζεται σοβαρά η περίπτωση του Βένταντ Ιμπίσεβιτς για την γραμμή κρούσης, αλλά τόνισε ότι δεν πρόκειται για εύκολη υπόθεση

ΑΕΚ: Επιβεβαιώνεται το ενδιαφέρον για Ιμπίσεβιτς
Το πιο «βαρύ» όνομα φορ από αυτά που κοιτάζει η ΑΕΚ -μετά και τον τραυματισμό του Ραφίκ Τζεμπούρ- και το οποίο βγήκε στην επιφάνεια την Τετάρτη είναι του Βέναντ Ιμπίσεβιτς και πλέον υπάρχει επίσημη τοποθέτηση από την πλευρά της Ένωσης για το Βόσνιο. 

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς μίλησε στη «Live Sport» και παραδέχθηκε ότι είναι στη λίστα του ο ποδοσφαιριστής της Στουτγκάρδης. Ωστόσο, επεσήμανε ότι πρόκειται για δύσκολη περίπτωση, αλλά και ότι δεν είναι η μόνη που εξετάζεται. 

«Ο Ιμπίσεβιτς είναι ένας παίκτης που μας ενδιαφέρει. Είναι μία περίπτωση με την οποία έχουμε ασχοληθεί εδώ και καιρό. Δεν είναι καθόλου εύκολη όμως και δεν είναι η μόνη. Στη σύσκεψη με τον κ.Μπάγεβιτς και τον κ.Δέλλα θα αποφασίσουμε το ποιος θα αποκτηθεί. Δεν θα πάρουμε έναν παίκτη απλά για να πάρουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός διευθυντής των «κιτρινόμαυρων». 

Πηγή: Sport-fm
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης