Σισοκό και Ανσάλντι για αντί-Μαζουάκου στον Ολυμπιακό!

Σισοκό και Ανσάλντι για αντί-Μαζουάκου στον Ολυμπιακό!

Οι ακριβές και δύσκολες περιπτώσεις των Σισοκό και Ανσάλντι είναι δύο εναλλακτικές για τον Ολυμπιακό, εάν και εφόσον φύγει ο Μαζουάκου 

Σισοκό και Ανσάλντι για αντί-Μαζουάκου στον Ολυμπιακό!
Οι πληροφορίες, τα ρεπορτάζ και οι εκτιμήσεις που θέλουν τον Αρτούρ Μαζουάκου να... μετακομίζει στην Ιταλία ή σε κάποια άλλη Λίγκα έχουν ενταθεί ξανά το τελευταίο διάστημα και έτσι ο Ολυμπιακός θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος και για μία τέτοια πιθανότητα. Εκτός των άλλων βέβαια έτσι και αλλιώς τώρα αναπληρωματικό αριστερό μπακ δεν διαθέτει. Δύο περιπτώσεις που βγαίνουν στην... επιφάνεια ως επιλογές για την περίπτωση αποχώρησης του νεαρού άσου των Πειραιωτών είναι εκείνες των Κριστιάν Ανσάλντι και Αλί Σισοκό.

Δύο παικτών που και στο παρελθόν έχουν απασχολήσει μεταγραφικά τον Ολυμπιακό. Ο Ανσάλντι για αρχή μετά τον δανεισμό του από την Ζενίτ στην Ατλέτικο Μαδρίτης είναι προς παραχώρηση από την ομάδα του. Πέρυσι με τους Μαδριλένους είχε 11 συμμετοχές και 2 ασίστ. Η Ζενίτ θα ήθελε να τον πουλήσει σε ένα ποσό από 5 έως 6 εκατ. ευρώ, όμως εάν δεν καταστεί αυτό εφικτό θα τον δώσει ξανά δανεικό. Για τον Ανσάλντι υπάρχει πάλι μεγάλο ενδιαφέρον από Ισπανία αλλά και... ζήτηση στην Γαλλία από την Μαρσέιγ.

Ο 28χρονος Αργεντίνος με ιταλικό διαβατήριο είχε βρεθεί πέρυσι στον... δρόμο του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έχει ύψος 1.81 μέτρα, παίζει ως δεξιός και αριστερός μπακ αλλά και σαν αριστερός εξτρέμ. Η φυσική του θέση είναι αριστερά στο άκρο της άμυνας ενώ έχει χριστεί και διεθνής με την Εθνική Αργεντινής. Ξεκίνησε από τους μικρούς της Νιούελς. Μετά προέκυψε η πρώτη ομάδα και οι Ρουμπίν Καζάν (2013) και Ζενίτ (2014). Από εκεί μεταπήδησε στην Ατλέτικο με μονοετή δανεισμό για να γυρίσει πάλι στην Ρωσία. Δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2017.
 
Κλείσιμο
Μετά είναι ο Σισοκό. Που υπό άλλες συνθήκες θα συνέχιζε στην Άστον Βίλα με την οποία έχει συμβόλαιο έως το 2018. Ανήκει στην εταιρεία μάνατζμεντ που εκπροσωπεί τον Καρλ Μεντζανί και έχει υπάρξει διεθνής με την Εθνική Γαλλίας. Αν και Σενεγαλέζος στην καταγωγή έχει γαλλικό διαβατήριο. Στην αγγλική ομάδα ήταν πέρυσι βασικός για ένα μεγάλο διάστημα. Η αλλαγή προπονητή τον έφερε στο... περιθώριο και σε αναζήτηση ομάδας. Η Βίλα προτίθεται να τον πουλήσει στα 4 - 5 εκατ. ευρώ. Εάν δεν γίνει αυτό θα τον δώσει με δανεισμό.
 
Ο Σισοκό ξεκίνησε την σταδιοδρομία του από την Γκενιόν για να συνεχίσει σε Βιτόρια Σετουμπάλ και Πόρτο. Στην Πορτογαλία έφτιαξε πολύ καλό όνομα και από εκεί τον ξέρει καλά ο Μάρκο Σίλβα. Και ως γνωστόν ο Ίβηρας τεχνικός έχει προτίμηση στην αγορά της πατρίδας του ή σε παίκτες που έχουν περάσει από εκεί. Είναι καθαρόαιμος αριστερός μπακ και έχει επίσης παίξει σε Λιόν, Βαλένθια και Λίβερπουλ. Για τον 27χρονο Σισοκό τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα συγκριτικά με τον Ανσάλντι και για έναν ακόμα λόγο.
 
Εκτός των άλλων τα τελευταία 24ωρα έχει μπει... σφήνα σε αγγλικές και γαλλικές ομάδες η Πόρτο, που προσπαθεί να τον κλείσει άμεσα. Μάλιστα άνθρωποι του περιβάλλοντος του παίκτη επιβεβαίωσαν τις επαφές και το γεγονός πως ο Σισοκό μπορεί να βρεθεί άμεσα στην Πορτογαλία για να επιχειρηθεί να κλείσει οριστικά η συμφωνία. Το βασικό πρόβλημα των «Δράκων» αυτήν την στιγμή είναι πως θέλουν την αγορά του παίκτη και όχι τον δανεισμό του, κάτι που φαίνεται πως δεν είναι τόσο απλό.
 
Τον Σισοκό τον ήθελαν πολύ και η Λιλ με την Φιορεντίνα. Όπως και να έχει το... μέτωπο του αριστερού μπακ στον Ολυμπιακό παραμένει ανοιχτό. Είτε για μία λύση ως back up του Αρτούρ Μαζουάκου είτε για μία επιλογή για βασικός, όπως οι δύο παραπάνω. Αναμφίβολα πρόκειται για δύο παίκτες που συνιστούν ιδιαίτερα δύσκολες υποθέσεις, οι οποίες όμως είναι σε θέση να κάνουν για τα καλά την διαφορά. Για τον αριστερό μπακ γενικότερα οι Πειραιώτες έχουν και άλλες λύσεις και από την ολλανδική αγορά και από την Ελλάδα.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης