Αποφασίζουν για Μπουονανότε οι «κιτρινόμαυροι»

Αποφασίζουν για Μπουονανότε οι «κιτρινόμαυροι»

Στην Ένωση αναμένουν τις εξελίξεις με την ομάδα του, τη Γρανάδα, προκειμένου να καθορίσουν την τακτική τους

Αποφασίζουν για Μπουονανότε οι «κιτρινόμαυροι»
Η υπόθεση του Ντιέγκο Μπουονανότε έχει «αναζωπυρωθεί» τα τελευταία 24ωρα για την ομάδα της ΑΕΚ. Στην «Ένωση» γνωρίζουν καλά τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης, αλλά και την επιθυμία του παίκτη να έρθει.

Πρόταση ακόμη δεν έχει γίνει στον Αργεντινό μεσοεπιθετικό ή στη Γρανάδα, ωστόσο το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το αμέσως επόμενο διάστημα, ώστε να μην εξελιχθεί σε ένα ακόμη σίριαλ. Άλλωστε και η ισπανική ομάδα φαίνεται πως δεν έχει διάθεση να διατηρήσει στο δυναμικό της έναν παίκτη που θεωρεί ακριβό και τον οποίο, ούτως ή άλλως, δεν τον υπολογίζει στα πλάνα της.

Πέραν του βραχύσωμου Αργεντινού, η ΑΕΚ επεξεργάζεται παράλληλα και μια άλλη περίπτωση μεσοεπιθετικού. Πληροφορίες μιλούν για δεξιό εξτρέμ από την Ανατολική Ευρώπη, που μπορεί να προσφέρει πολλά και οι συζητήσεις είναι σε καλό δρόμο.

Πέραν των δύο μεσοεπιθετικών, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν αφήσει ανοιχτό παράθυρο ενίσχυσης με έναν ακόμη κεντρικό αμυντικό, πιθανώς και με έναν ακόμη αριστερό μπακ, με την περίπτωση του Ντιντάκ να συγκεντρώνει τις προτιμήσεις του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς.

Πηγή:
Κλείσιμο
www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης