Σχορτσανίτης: Δεν αμφέβαλα στιγμή για τον Ερυθρό Αστέρα

Σχορτσανίτης: Δεν αμφέβαλα στιγμή για τον Ερυθρό Αστέρα

Ενθουσιασμένος που θα αγωνιστεί στον Ερυθρό Αστέρα δήλωσε ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης - Τι είπε για τον κόσμο, την ομάδα και όσα του έμαθε ο… Τεόντοσιτς

Σχορτσανίτης: Δεν αμφέβαλα στιγμή για τον Ερυθρό Αστέρα
Σίγουρος ότι έκανε τη σωστή επιλογή υπογράφοντας στον Ερυθρό Αστέρα δήλωσε ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης. 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Ερυθρό Αστέρα. Είναι ένας σύλλογος με πλούσια παράδοση και βρίσκομαι σε μια πόλη, όπου σε κάθε σου βήμα είναι σαφές πόσο σημαντικό είναι το μπάσκετ στην καθημερινή ζωή του κόσμου. Όταν ο μάνατζέρ μου με ενημέρωσε για το ενδιαφέρον του Ερυθρού Αστέρα, δεν αμφέβαλα στιγμή ότι εκεί θα ήθελα να παίξω εκεί την ερχόμενη σεζόν. Πάντα έπαιζα για μεγάλες ομάδες στην καριέρα μου και ήταν προτεραιότητά μου αυτό να κάνω και τώρα», τόνισε. 

Ο 30χρονος σέντερ στάθηκε και στους πιστούς φίλους της νέας του ομάδας. «Είχα την ευκαιρία στην καριέρα μου να παίξω μπροστά σε φανατικά κοινά σε Ελλάδα, Ισραήλ και Ιταλία και πάντα είχα μια ιδιαίτερη σχέση με την κερκίδα. Γι’ αυτό θέλω να τονίσω πως όσες φορές έπαιξα απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα η ατμόσφαιρα ήταν κάτι μοναδικό, κάτι απίστευτο. Ανυπομονώ να το ξαναζήσω και να γίνω μέρος του». 

Κλείσιμο
Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης