Παναθηναϊκός: Πρόσφερε και δύο παίκτες για Καρέλη η Γκενκ

Παναθηναϊκός: Πρόσφερε και δύο παίκτες για Καρέλη η Γκενκ

Οι «πράσινοι» επιμένουν στις αξιώσεις τους, ζητώντας το ποσό των πέντε εκατ. ευρώ

Παναθηναϊκός: Πρόσφερε και δύο παίκτες για Καρέλη η Γκενκ
Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η ιστοσελίδα «hln.be», η Γκενκ ναι μεν εισέπραξε άμεσα την αρνητική απάντηση του «τριφυλλιού» στην πρόταση των 3 εκατ. ευρώ που φέρεται να έχει κάνει για τον Έλληνα επιθετικό, όμως, στην προσφορά δεν υπήρχε μόνο... ρευστό.

Οι «πράσινοι» αξιώνουν τουλάχιστον 5 εκατομμύρια για να πουν το «ναι» και να παραχωρήσουν τον Νίκο Καρέλη, ωστόσο, όπως αναφέρεται στο σημερινό δημοσίευμα της προαναφερθείσας ιστοσελίδας, αρνήθηκαν και τους Ιλόμπε Εμπογιό και Αλμπιάν Μουστάφα Μουζάκι.

Οι δύο ποδοσφαιριστές φέρονται να είχαν συμπεριληφθεί στην προσφορά που έκανε η Γκενκ στον Παναθηναϊκό, προκειμένου να καλύψουν κάπως το κενό του Καρέλη στην επίθεση της ομάδας του Γιάννη Αναστασίου! Ο Εμπογιό είναι 28 ετών, φορ ύψους 1,90 με διετή θητεία στον βελγικό σύλλογο, όμως εμπειρία πολλών ετών από το πρωτάθλημα της χώρας με τις Γάνδη και Σαρλερουά.

Κλείσιμο
Ο, δε, Μουζάκι, είναι Γερμανός επιθετικός, ετών 21, πέρυσι πήρε κάποιες συμμετοχές με την Σερκλ Μπριζ στην οποία είχε παραχωρηθεί δανεικός, όμως ακόμα δεν έχει πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με την ομάδα Ανδρών της Γκενκ. Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Χρόνινγκεν προτού μεταπηδήσει στην Αϊντχόφεν, δίχως όμως να κερδίσει εμπιστοσύνη...

Πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης