Καπντεβίλα: Θα βοηθήσει πολύ την ΑΕΚ ο Χαφέζ

Καπντεβίλα: Θα βοηθήσει πολύ την ΑΕΚ ο Χαφέζ

Ο 37χρονος αμυντικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το νέο απόκτημα της ΑΕΚ

Καπντεβίλα: Θα βοηθήσει πολύ την ΑΕΚ ο Χαφέζ
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Ζοάν Καπντεβίλα για τον Καρίμ Χαφέζ, μιλώντας για έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή, που μπορεί να βοηθήσει πολύ την ΑΕΚ.

Ο 37χρονος αμυντικός, ο οποίος ήταν συμπαίκτης του Αιγύπτιου στη Λιρς, μίλησε στη Live Sport για τη μεταγραφή του στην Ένωση, λέγοντας: «Τώρα μαθαίνω από εσάς ότι πήρε μεταγραφή ο Καρίμ στην ΑΕΚ. Του εύχομαι συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στη νέα πρόκληση της καριέρας του. Του εύχομαι τα καλύτερα. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και πολύ καλός αμυντικός. Θα βοηθήσει πάρα πολύ την ΑΕΚ με τα στοιχεία του. Έκανε μια φανταστική σεζόν με τη Λιρς».

Αναφορικά με το στιλ παιχνιδιού του Χαφέζ, επισήμανε: Έχει πολύ καλή τεχνική και πέρυσι χτυπούσε τις περισσότερες στημένες φάσεις. Του αρέσει πολύ να προωθείται και γενικά να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Έχει πολύ καλή φυσική κατάσταση, η οποία τον βοηθάει πολύ στον τρόπο παιχνιδιού του. Στους αγώνες πηγαίνει όλη την ώρα πάνω κάτω στην πλευρά του. Οι αντοχές του είναι πάρα πολύ μεγάλες. Είμαι σίγουρος πως θα βοηθήσει πολύ τη νέα του ομάδα».

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr 
http://www.gazzetta.gr/football/article/782394/kapntevila-tha-voithisei-poly-o-hafez
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης