Χαραλαμπόπουλος: «Ο κόσμος μας έδωσε δύναμη»

Χαραλαμπόπουλος: «Ο κόσμος μας έδωσε δύναμη»

Σημαντική η βοήθεια του κόσμου που βρέθηκε στο κλειστό του Βόλου όπως επεσήμανε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου

Χαραλαμπόπουλος: «Ο κόσμος μας έδωσε δύναμη»
«Από την αρχή πηγαίναμε να πάρουμε το χρυσό. Αν δεν υπήρχε ομαδική προσπάθεια δεν θα είχαμε πετύχει τίποτα. Ούτε εγώ θα είχα πετύχει τίποτα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό που ζούμε τώρα», τόνισε ο διεθνής άσος. 

«Μας πείσμωσαν. Είχαν μπει πολύ καλά, αλλά ο κόσμος μας έδωσε δύναμη. Παίξαμε καλή άμυνα και το γυρίσαμε», υποστήριξε και τόνισε για τον κόσμο: 

«Υπέροχος. Αν δεν υπήρχε αυτός δεν θα είχαμε καταφέρει τίποτα». 

Κλείσιμο
Στην κρατική τηλεόραση ο νεαρός διεθνής άσος υποστήριξε: 

«Δείξαμε χαρακτήρα, ότι είμαστε ομάδα, σε έναν τελικό μέσα στην έδρα μας όπου υπήρχε πίεση. Δεν παρατήσαμε το παιχνίδι όταν βρεθήκαμε πίσω με διαφορά, είχαμε μπασκετικό θράσος και γι’ αυτό γυρίσαμε το παιχνίδι. Έχουμε προσπαθήσει με τον Παπαγιάννη και τον Σκουλίδα εδώ και τέσσερα χρόνια να πάρουμε έναν τίτλο, γι’ αυτό τους φώναξα για να σηκώσουμε την κούπα. Δεν έχω ξανανιώσει καλύτερα στη ζωή μου, είναι μια μεγάλη επιτυχία και ελπίζω να έχουμε καλή συνέχεια. Ευχόμαστε στην Εθνική Ανδρών ό,τι καλύτερο, μας ευχήθηκε χθες και ο Νίκος Ζήσης. Μακάρι να πάρουμε ένα μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ να το χαρούμε κι εμείς σαν Έλληνες. Στο τέλος πήγα να παρηγορήσω τους Τούρκους, γιατί είναι πολύ καλή ομάδα. Στο μπάσκετ κάποιος κερδίζει και κάποιος χάνει», κατέληξε. 

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης