Παναθηναϊκός: Το φιλικό «έδειξε» σχήμα για τελικό

Παναθηναϊκός: Το φιλικό «έδειξε» σχήμα για τελικό

«Κλειδώνει» το σύστημα, αλλά και τα πρόσωπα για τον μεγάλο αγώνα του Παναθηναϊκού με την Κλαμπ Μπριζ, όπως προέκυψε από το χθεσινό φιλικό με τον Άρη Λεμεσού

Παναθηναϊκός: Το φιλικό «έδειξε» σχήμα για τελικό
Το χθεσινό νικηφόρο φιλικό απέναντι στον Άρη Λεμεσού (1-0) οδηγεί τον Γιάννη Αναστασίου σε οριστικές αποφάσεις, τόσο για το σύστημα, όσο και για τα πρόσωπα που θα το επανδρώσουν στον επαναληπτικό αγώνα του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ την ερχόμενη Τετάρτη.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού δοκίμασε ξανά το 4-3-2-1 κι όλα δείχνουν πως η διάταξη του… «χριστουγεννιάτικου δέντρου» θα είναι αυτή που θα επιλέξει για το Βέλγιο. Σε ό,τι αφορά στα πρόσωπα, το γεγονός ότι χρησιμοποίησε τον Λαγό ως δεξιό μέσο στην τριάδα των κεντρικών χαφ δείχνει πως τον προορίζει για τον ίδιο ρόλο και για την Τετάρτη. Έτσι λογικά ο Κουτρουμπής θα διατηρηθεί ως αμυντικό χαφ και ο Τριανταφυλλόπουλος θα είναι ο παρτενέρ του Ταυλαρίδη στο κέντρο της άμυνας. Παράλληλα, η εικόνα του Νάνο, ο οποίος στη μισή ώρα που έπαιξε μετά από αρκετά μεγάλη περίοδο απουσίας λόγω τραυματισμού έδειξε βαρύς, μάλλον κατευθύνει τον Αναστασίου οριστικά στη χρησιμοποίηση του Πράνιτς για τη θέση του αριστερού μπακ.

Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης