Η Μάντσεστερ Σίτι προσφέρει 25 εκατ. το χρόνο στον Γκουαρδιόλα!

Η Μάντσεστερ Σίτι προσφέρει 25 εκατ. το χρόνο στον Γκουαρδιόλα!

Ο σύλλογος της Βρετανίας θεωρεί δεδομένη τη συμφωνία του με τον νυν προπονητή της Μπάγερν Μονάχου, ο οποίος προορίζεται να διαδεχθεί τον Μανουέλ Πελεγκρίνι το καλοκαίρι του 2016

Η Μάντσεστερ Σίτι προσφέρει 25 εκατ. το χρόνο στον Γκουαρδιόλα!
Το αστρονομικό ποσό των 25 εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο προσφέρει η Μάντσεστερ Σίτι στον νυν προπονητή της Μπάγερν Μονάχου, Πεπ Γκουαρδιόλα, προκειμένου να διαδεχθεί, το καλοκαίρι του 2016, τον Μανουέλ Πελεγκρίνι στον πάγκο της ομάδας.

Όπως αναφέρει ο βρετανικός Τύπος, οι «πολίτες» θεωρούν δεδομένη τη συμφωνία με τον Ισπανό προπονητή, στον οποίο προτείνουν συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας, κάτι που σημαίνει ότι συνολικά, ο Γκουαρδιόλα θα εισπράξει περισσότερα από 125 εκατομμύρια ευρώ!

Το συμβόλαιο του Ισπανού τεχνικού στην Μπάγερν Μονάχου εκπνέει το καλοκαίρι του 2016. Παρ' ότι η διοίκηση των «Βαυαρών» έχει εκδηλώσει την επιθυμία να ανανεώσει τη μεταξύ τους συνεργασία, ο ίδιος δεν φαίνεται «ζεστός», ενώ οι φήμες περί αποχώρησής του έχουν οργιάσει.

Κλείσιμο
Η Μάντσεστερ Σίτι δεν είναι η μοναδική ομάδα που «φλερτάρει» με τον πετυχημένο τεχνικό, καθώς εμφανίζεται να καταλαμβάνει βασικό ρόλο στο πρόγραμμα των υποψηφίων για την προεδρία της Μπαρτσελόνα, στις επικείμενες εκλογές, ενώ το όνομά του ακούγεται έντονα και για τη διαδοχή του Λουίς Φαν Γκάαλ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος δήλωσε ότι θα αποχωρήσει το 2017.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης