FIFA: Στην κούρσα διαδοχής του Μπλάτερ και ο Τσουνγκ Μονγκ Τζουν

FIFA: Στην κούρσα διαδοχής του Μπλάτερ και ο Τσουνγκ Μονγκ Τζουν

Ο δισεκατομμυριούχος και πρώην αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας θα «συγκρουστεί» με τον Μισέλ Πλατινί για την προεδρία και τον άλλοτε διεθνή Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή Ζίκο

FIFA: Στην κούρσα διαδοχής του Μπλάτερ και ο Τσουνγκ Μονγκ Τζουν
Ο Νοτιοκορεάτης δισεκατομμυριούχος Τσουνγκ Μονγκ Τζουν ανακοίνωσε και επισήμως την υποψηφιότητά του για την προεδρία της FIFA. Ο πρώην αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας θα «συγκρουστεί» με τον νυν πρόεδρο της UEFA Μισέλ Πλατινί, ο οποίος επίσης έχει ανακοινώσει την υποψηφιότητά του.

Υποψήφιος θα είναι και ο άλλοτε σπουδαίος διεθνής Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής και προπονητής, ο οποίος πέρασε και από τον πάγκο του Ολυμπιακού, Ζίκο. Ο πρίγκιπας Αλί μπιν αλ Χουσεΐν δεν έχει αποφασίσει αν θα συμμετάσχει στη διαδικασία, καθώς στις εκλογές που προηγήθηκαν ηττήθηκε από τον Σεπ Μπλάτερ.

Ο Νοτιοκορεάτης επιχειρηματίας έκανε δηλώσεις στο πρακτορείο Reuters, υποστηρίζοντας πως «θέτω υποψηφιότητα για την προεδρία της FIFA. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά οι άνθρωποι δεν επιθυμούν να είναι μέρος της διαφθοράς, αλλά μέρος της λύσης. Δεν μπορούμε να αφήσουμε τη FIFA σε αυτήν την κατάσταση ντροπής».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης