Παναθηναϊκός: Έτοιμος για τα αστέρια

Παναθηναϊκός: Έτοιμος για τα αστέρια

Η μεγάλη ώρα έφτασε για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος καλείται να θέσει βάσεις πρόκρισης στον αποψινό αγώνα με την Μπριζ (21.00) στα πλαίσια του 3ου Προκριματικού του ChampionsLeague.

Παναθηναϊκός: Έτοιμος για τα αστέρια
Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου θέλει να εξασφαλίσει ένα αποτέλεσμα που θα αυξάνει τις ελπίδες της για πρόκριση στη ρεβάνς της ερχόμενης εβδομάδας στοΒέλγιο, καλύπτοντας ωστόσο τα νώτα της, αφού όπως τόνισε ο Έλληνα τεχνικός, «βασικό είναι να μην δεχτούμε γκολ».

Η ομάδα του τριφυλλιού έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για να αντιμετωπίσει την κυπελλούχο και δευτεραθλήτρια Βελγίου, επιθυμώντας να βάλει μεταξύ άλλων τέλος σε μία μακροχρόνια κακή παράδοση απέναντι σε ομάδες από το Βέλγιο σε νοκ άουτ αναμετρήσεις (3-0 υπέρ των Βέλγων οι προκρίσεις).
Το ενδεχόμενο πρόκρισης του Παναθηναϊκού προσφέρεται σε απόδοση 2,05 στον Stoiximan.gr.

Oι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες σε φιλική αναμέτρηση στη διάρκεια της προετοιμασίας πριν από λίγο καιρό, με τους Βέλγους να επικρατούν με 2-1, ωστόσο εκείνο το παιχνίδι δεν θυμίζει σε τίποτα την αποψινή αναμέτρηση.
Κλείσιμο

Kαμίνι η Λεωφόρος – Με δύο εκκρεμότητες η ενδεκάδα

Οι Πράσινοι θα έχουν τη συμπαράσταση 16.000 φίλων τους, οι οποίοι αναμένεται να δημιουργήσουν μία καυτή ατμόσφαιρα που θα έχει ως στόχο να… λιώσει τους Βέλγους σε συνδυασμό και με την υψηλή για εκείνους θερμοκρασία, την οποία και σχολίασαν κατά την άφιξή τους στην Αθήνα.

Ο Γιάννης Αναστασίου αναμένεται ναπαρατάξει τη ομάδα με σύστημα 4-3-2-1 έχοντας καταλήξει στις 9 θέσεις της ενδεκάδας. Κάτω από τα δοκάρια, ο Λουκ Στιλ έχει ελαφρύ προβάδισμα απέναντι στον Στέφανο Κοτσόλη, ενώ στη θέση του αριστερού εσωτερικού μέσου το δίλημμα είναι Λαγός ή Ατζαγκούν.

Οι υπόλοιπες θέσεις έχουν… καπαρωθεί σύμφωνα με το ρεπορτάζ από τους Βέμερ, Ταυλαρίδη, Σάντσεθ, Πράνιτς, Ζέκα, Κουτρουμπή, Νίνη, Καρέλη και Μπεργκ.

Όπως ζήτησε ο Έλληνας τεχνικός, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να πιέσει από την αρχή θέλοντας να εκμεταλλευτεί τον ενθουσιασμό του κόσμου και την ατμόσφαιρα στη Λεωφόρο για να απλοποιήσει με ένα γρήγορο γκολ την κατάσταση και να φτάσει στην πολυπόθητη νίκη, η οποία προσφέρεται σε απόδοση 2,48 στον Stoiximan.gr (αποκλειστικά με 0% γκανιότα).



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης