Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς: Ο «εμβληματικός» αρχηγός!

Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς: Ο «εμβληματικός» αρχηγός!

Ο κόσμος του Θρύλου τον ψήφισε μέσα στους 11 πιο αγαπημένους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν την «ερυθρόλευκη» φανέλα! 

Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς: Ο «εμβληματικός» αρχηγός!
Αφιέρωμα στον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, ο οποίος ψηφίστηκε ως ένας από τους έντεκα πιο αγαπημένους ποδοσφαιριστές στην ιστορία του Ολυμπιακού, έκαναν οι «ερυθρόλευκοι» στην επίσημη ιστοσελίδα τους. 

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς είναι από τους κορυφαίους ξένους ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει από τον Ολυμπιακό και αυτό το δείχνουν τα επιτεύγματά του, αλλά και το γεγονός πως ο κόσμος του Θρύλου τον ψήφισε μέσα στους 11 πιο αγαπημένους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν την «ερυθρόλευκη» φανέλα! 

Κλείσιμο
Ο γεννημένος στις 4 Αυγούστου του 1972 αριστερός μεσοεπιθετικός, μετά από 6 χρόνια παρουσίας σε Ραντνίσκι, Ερυθρό Αστέρα, Σπάρτακ Σουμπότιτσα και Πανηλειακό, το 1996 παίρνει μεταγραφή για τον Ολυμπιακό, με τον οποίο αγωνίστηκε τα επόμενα 13 χρόνια, όπου το 2009 «κρέμασε» τα παπούτσια του. 

Ο συνδυασμός δύναμης, ταχύτητας, αντοχής, αλλά και τεχνικής κατάρτισης τον έκαναν να ξεχωρίσει από την αρχή και να πάρει φανέλα βασικού! Ήταν εκ των ακρογωνιαίων λίθων της ομάδας όπου κατέκτησε τα εφτά συνεχόμενα πρωταθλήματα (1997-2003), ενώ συνολικά έφτασε τα 12, κατακτώντας παράλληλα 5 Κύπελλα Ελλάδος και 1 Σούπερ Καπ. 

Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr
.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης