Πρώτη με γκολ για Φινμπόγκασον

Πρώτη με γκολ για Φινμπόγκασον

Την πρώτη του προπόνηση ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού πραγματοποίησε ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον στην Ολλανδία, πετυχαίνοντας και το πρώτο του γκολ

Πρώτη με γκολ για Φινμπόγκασον
Ο Ισλανδός φορ έδωσε κανονικά το «παρών» στην προπόνηση των «ερυθρόλευκων» τη Δευτέρα στο Έρμελο, η οποία σήμανε και την έναρξη του βασικού σταδίου της προετοιμασίας τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Μάλιστα, πέτυχε και το πρώτο του γκολ, ανοίγοντας το σκορ στο δίτερμα.

Αναλυτικά, το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού στο εξωτερικό άρχισε επίσημα το απόγευμα της Δευτέρας 27/7. Νωρίτερα, η αποστολή ταξίδεψε από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος (μέσω Θεσσαλονίκης στο Ντίσελντορφ και από εκεί οδικώς) στο Έρμελο της Ολλανδίας.

Κλείσιμο
Ο κ. Σίλβα και οι ποδοσφαιριστές του δεν έχασαν χρόνο. Έφθασαν στο ξενοδοχείο όπου η αποστολή θα καταλύσει για τις επόμενες δέκα ημέρες γύρω στις 4 (τοπική ώρα) και στις 6μιση το απόγευμα βρέθηκαν στο γήπεδο, όπου έκαναν μία ιδιαίτερα μεγάλη προπόνηση. Μετά το ελαφρύ τρέξιμο και τις διατατικές ασκήσεις, έβαλαν στο πρόγραμμα την μπάλα.

Έκαναν κατοχή και κυκλοφορία, με γρήγορες εναλλαγές της μπάλας. Στόχος ήταν και η αύξηση της πίεσης προς τον αντίπαλο. Στη συνέχεια έγινε και δίτερμα σε κλειστό χώρο, με τρεις ομάδες. Κάθε μία αντιμετώπιζε την άλλη εναλλάξ και η ομάδα που δεν έπαιζε ήταν εκτός των γραμμών και οι παίκτες της λειτουργούσαν ως «δείκτες», προσφέροντας λύσεις στους επιτιθέμενους.

Πρώτη προπόνηση στο Έρμελο για τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον, ο οποίος στο δίτερμα έπαιξε με τους «μπλε» (οι άλλοι δύο ήταν πορτοκαλί και μοβ) και άνοιξε πρώτος το σκορ! Δεν σταμάτησε εκεί, σημειώνοντας και άλλα, όμορφα τέρματα, δείχνοντας από νωρίς «στο κλίμα» της ομάδας και με μεγάλη ικανότητα προσαρμογής.

Την Τρίτη η δουλειά στο Έρμελο θα συνεχιστεί με δύο προπονήσεις. Η μία στις 10:30 και η δεύτερη στις 18:30, ενώ την Τετάρτη ο Θρύλος θα παίξει το πρώτο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους, με την Τβέντε».

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης