Στα χέρια του Σίλβα η λίστα

Στα χέρια του Σίλβα η λίστα

Τους παίκτες με τους οποίους η διοίκηση του Ολυμπιακού είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις γνωρίζει ο Μάρκο Σίλβα, ο οποίος θα αποφασίσει για ποιους θα ανάψει το «πράσινο φως»

Στα χέρια του Σίλβα η λίστα
Προπονητής του Ολυμπιακού είναι και επίσημα από χθες το βράδυ ο Μάρκο Σίλβα. Ο Πορτογάλος τεχνικός έφτασε το μεσημέρι στην Αθήνα και στη συνέχεια κατευθύνθηκε στα γραφεία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, όπου και συναντήθηκε με τους κ.κ. Βρέντζο και Κουντούρη. 

Εκεί ο 38χρονος προπονητής και οι ιθύνοντες του συλλόγου συζήτησαν (και) για τις μεταγραφικές κινήσεις. Σύμφωνα με τον «Γαύρο», ήδη οι Πειραιώτες έχουν προχωρήσει αρκετές υποθέσεις και για αυτό τον λόγο περιμένουν από τον προπονητή να τους κάνει και εκείνος τις εισηγήσεις του. 

Ο Νενέ και ο Ντιόπ – που είναι ελεύθεροι - δείχνουν να είναι «κλεισμένοι» και περιμένουν ο Σίλβα να ανάψει το «πράσινο φως» για την ολοκλήρωση των μεταγραφών. Ωστόσο, κάπου εδώ θα μετρήσει και η άποψη του Πορτογάλου για τους παίκτες που θα ήθελε ο ίδιος να εντάξει στο ρόστερ της ομάδας που θα κληθεί να διαχειριστεί την επόμενη σεζόν. 

Κλείσιμο
Για τη θέση του κεντρικού αμυντικού οι «ερυθρόλευκοι» είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Φιλίπ Μεξές, ο οποίος δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του και έχει προτάσεις από την Ισπανία και την Τουρκία. 

Ωστόσο, το ενδιαφέρον είναι στραμμένο στην υπόθεση του Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος – σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο «κατέθεσε μία εξαιρετικά δελεαστική πρόταση στην Έβερτον και δεν δείχνει είναι μακριά από της απαιτήσεις της». Η υπόθεση του Βέλγου όμως εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό και από την κατάσταση της χώρας, με τα δεδομένα να παραμένουν δύσκολα και να είναι πιο ορατό από ποτέ το Grexit. 

Ο Μάρκο Σϊλβα, από εκεί και πέρα, αναμένεται να βρεθεί και πάλι αύριο στο Ρέντη αλλά, πλέον, για να πιάσει δουλειά. Μάλιστα, στις 18:00 έχει προγραμματιστεί να έχει την πρώτη του γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, με τους οποίους να μιλήσει και για την ομάδα. 

Πηγή: www.sport.fm.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης