Παναθηναϊκός: Φόρεσε τα πράσινα ο Σάντσεθ!

Παναθηναϊκός: Φόρεσε τα πράσινα ο Σάντσεθ!

Ο Σέρχιο Σάντσεθ έφτασε στην Ολλανδία και ενσωματώθηκε στην αποστολή του Παναθηναϊκού -Η γνωριμία με τους συμπαίκτες και το... κολλητηλίκι με τον Νάνο

Παναθηναϊκός: Φόρεσε τα πράσινα ο Σάντσεθ!
Ο Σέρχιο Σάντσεθ αποτελεί από το μεσημέρι της Τρίτης και επίσημα παίκτη του Παναθηναϊκού. Ο Ισπανός σέντερ μπακ παρουσιάστηκε και ξεκαθάρισε ότι «δεν μου αρέσουν τα λόγια, προτιμώ να μιλάω στο γήπεδο». Το βράδυ έφτασε στην Ολλανδία, πανέτοιμος για να πέσει με τα μούτρα στη δουλειά!

Ο Σάντσεθ ταξίδεψε με τον Λεωνίδα Βόκολο για το Άμστενταμ και περίπου στις 22.00 ώρα Ολλανδίας έφτασαν στο ξενοδοχείο της αποστολής του Παναθηναϊκού. Ο νέος στόπερ του «τριφυλλιού» ήταν ευδιάθετος, είχε την πρώτη του επαφή με τον Αναστασίου, γνωρίστηκε με τους υπόλοιπους παίκτες του Παναθηναϊκού και είχε θερμό χαιρετισμό και κουβέντα με τον Νάνο. 

Οι δυο τους είναι κολλητοί και το... έδειξαν στον φωτογραφικό φακό, ενώ ο Ισπανός μπακ του Παναθηναϊκού βρισκόταν σε ανοιχτή επικοινωνία με τον Σάντσεθ στο διάστημα των διαπραγματεύσεων, «ψήνοντάς» τον να φορέσει την πράσινη φανέλα!

Κλείσιμο

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης