Λέει αντίο στην εθνική Αργεντινής ο Μέσι;

Λέει αντίο στην εθνική Αργεντινής ο Μέσι;

Στην Αργεντινή κινδυνολογούν με αποχώρηση του αρχηγού τους από την Εθνική, καθώς είναι απογοητευμένος από την αδιαφορία που του χρεώνουν και τη σκληρή κριτική

Λέει αντίο στην εθνική Αργεντινής ο Μέσι;
Η αθλητική είδηση που έχει συνταράξει την Αργεντινή, είναι αυτή που δημοσιεύει η εφημερίδα «Ole», η οποία κινδυνολογεί με την αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι από την Εθνική. Δεν πρόκειται ωστόσο, για οριστικό αντίο.

Στην ουσία το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο αρχηγός της Αλμπισελέστε σκοπεύει να κάνει ένα αρκετά σημαντικό διάλειμμα και να μην φορέσει το εθνόσημο στα επικείμενα φιλικά και ίσως και σε κάποια από τα πρώτα ματς για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2018. Κανείς δεν ξέρει βέβαια τι θα κάνει με το επετειακό (για τα 100 χρόνια του θεσμού) Κόπα Αμέρικα της επόμενης χρονιάς.

Ο Μέσι εμφανίζεται απογοητευμένος όχι τόσο από τους δύο μεγάλους χαμένους τελικούς, αλλά περισσότερο από την πολύ σκληρή και διαρκή κριτική που του ασκούν οι συμπατριώτες του και ειδικά από τον καταλογισμό αδιαφορίας. Επίσης είναι ενοχλημένος από το πρωτοσέλιδο της «Ole» μετά την ήττα από την Χιλή. «No me jodas» (σ.σ.: Μην με γαμ@@) τιτλοφόρησε, ενώ πάρα πολύ επιθετικό προς τον Μέσι ήταν και το editorial του Νο1 Μέσου της χώρας.

Κλείσιμο

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης