Αυτή είναι η χειρότερη εθνική ποδοσφαιρική ομάδα στον κόσμο (και φοράει... μπλε)

Αυτή είναι η χειρότερη εθνική ποδοσφαιρική ομάδα στον κόσμο (και φοράει... μπλε)

Η Εθνική Ομάδα της Μικρονησίας, κερδίζει με το σπαθί της τον τίτλο της χειρότερης ομάδας του κόσμου, έχοντας δεχθεί σε τρία παιχνίδια... 114 γκολ!

Αυτή είναι η χειρότερη εθνική ποδοσφαιρική ομάδα στον κόσμο (και φοράει... μπλε)
Μπορεί να πέφτει λίγο πιο μακριά από τα νησιά Φερόες (που εδώ στην Ελλάδα μάθαμε πολύ καλά εσχάτως), όμως η Μικρονησία, ένα σύμπλεγμα εκατοντάδων νησιών στον Ειρηνικό, έχει με διαφορά την χειρότερη εθνική ομάδα ποδοσφαίρου στον κόσμο. Και τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους. 

Στο προ-ολυμπιακό τουρνουά που γίνεται στην περιοχή του Ειρηνικού, έχασε στο πρώτο παιχνίδι με την Ταϊτή 30-0 (ναι, πρόκειται για ποδόσφαιρο...). Όμως αυτό θα μπορούσε να θεωρηθεί ως επιτυχία, καθώς στο επόμενο παιχνίδι με τα νησιά Φίτζι, το αποτέλεσμα ήταν ακόμα χειρότερο, με το κοντέρ να σταματά στο... 38-0.

Και αν όλοι περίμεναν ότι στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι θα έβαζαν τα δυνατά του να ανατρέψουν τις εντυπώσεις, τα κατάφεραν ακόμα χειρότερα: έχασαν από τα νησιά Βανουάτου με το απίστευτο σκορ 46-0. Μάλιστα στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ένας εκ των παιχτών των νικητών, ο Jean Kaltack αν σας λέει τίποτα, σημείωσε 16 γκολ από μόνος του.

Κλείσιμο
Η εξήγηση βεβαίως υπάρχει, καθώς ο προπονητής της Μικρονησίας δήλωσε ότι οι παίκτες του ήταν πολύ νέοι (όπως άλλωστε φαίνεται και από την φωτογραφία). Και οι περισσότεροι από αυτούς δεν είχαν βγει ποτέ έξω από το χωριό τους, δεν είχαν δει καν ούτε πως είναι τα ασανσέρ.  

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης