ΑΕΚ: Επιβεβαίωση Μιλοβάνοβιτς για Μάντιτς

ΑΕΚ: Επιβεβαίωση Μιλοβάνοβιτς για Μάντιτς

Οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την ομάδα του διεθνούς Σέρβου ποδοσφαιριστή, Τσουκαρίτσκι

ΑΕΚ: Επιβεβαίωση Μιλοβάνοβιτς για Μάντιτς
Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ έδωσε αποκαλυπτική συνέντευξη στη Sport Novosti και μίλησε τόσο για τις μεταγραφικές κινήσεις της Ένωσης, για τον στόχο που είναι το πρωτάθλημα, αλλά και για τα φιλικά.

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς επιβεβαίωσε ότι ο ίδιος παρακολουθεί τους παίκτες της εθνικής Νέων της Σερβίας η οποία πριν λίγες ημέρες κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων επικεντρώνοντας την προσοχή του στον επιθετικό της Τσουκαρίτσκι, Στάνισα Μάντιτς.

Ο Μάντιτς είχε 26 συμμετοχές και 3 γκολ φέτος με την Τσουκαρίτσκι και θεωρείται το νέο μεγάλο ταλέντο που βγάζει η Σερβία. Ήταν μέλος της Κ20 της Σερβίας η οποία κατέκτησε το Μουντιάλ απέναντι στην Βραζιλία. Ο ίδιος πάντως, επέλεξε μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο Κ20 να αγωνιστεί με την Εθνική Μαυροβουνίου αφού από το Μαυροβούνιο είναι η καταγωγή του. 

«Η Σερβία είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια στους Νέους. Αν μπορούσα θα έπαιρνα πολλούς παίκτες στην ΑΕΚ, αλλά τουλάχιστον έναν πιστεύω πως μπορούμε να τον πάρουμε. Κοιτάζουμε πολλούς. Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω. Θα μιλήσουμε όταν πρέπει, αρκεί να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις», ανέφερε αρχικά ο Μιλοβάνοβιτς για να επιβεβαιώσει ότι του αρέσει πολύ ο Μάντιτς. 

«Στο Παγκόσμιο στη Νέα Ζηλανδία επιβεβαιώθηκε αυτό που ήξερα για αυτόν, ότι έχει σπουδαία ποιότητα. Είναι πολύ ταλαντούχος». 
Κλείσιμο

Για τις μεταγραφές της ΑΕΚ ανέφερε: «Πάμε καλά, έχουμε αποκτήσει αρκετούς σπουδαίους παίκτες, όπως τον διεθνή με τη Βενεζουέλα Βάργκας, τον Αλγερινό Τζεμπούρ και τον Ισπανό Άρθο. Τώρα είμαστε κοντά στον Τζιοβάνι από τη Φλουμινένσε. Είχαμε πάρει από το χειμώνα τον Σιμόες από τη Μορεϊρένσε και θέλουμε να αποκτήσουμε έναν τερματοφύλακα. Ο στόχος είναι το πρωτάθλημα, να μην είμαστε κάτω από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό». 

Τέλος, επιβεβαίωσε το φιλικό με την Ίντερ. «Έχουμε τέσσερα δυνατά φιλικά στην Πολωνία, με τη Μακάμπι Χάιφα, την Ανόρθωση, τη Λεχ Πόζναν και τη Μάιντς, ενώ όταν επιστρέψουμε στην Αθήνα θα παίξουμε με τη Σεβίλλη στις 6 Αυγούστου και στις 16 του μήνα θα κάνουμε την πρόβα τζενεράλε με την Ίντερ στην Ιταλία, μια εβδομάδα πριν να αρχίσει το πρωτάθλημα».

Πηγή: www.gazzetta.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης