Μπαρτσελόνα: "Έκλεισε" τον Αρντά Τουράν με 41 εκατομμύρια ευρώ

Μπαρτσελόνα: "Έκλεισε" τον Αρντά Τουράν με 41 εκατομμύρια ευρώ

Οι "μπλαουγκράνα" επιβεβαίωσαν και επισήμως την ολοκλήρωση της συμφωνίας τους με τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, καλύπτοντας τη ρήτρα που προβλεπόταν στο συμβόλαιό του με την Ατλέτικο Μαδρίτης

Μπαρτσελόνα: "Έκλεισε" τον Αρντά Τουράν με 41 εκατομμύρια ευρώ
Με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα θα αγωνίζεται από τον Ιανουάριο του 2016 ο διεθνής Τούρκος ποδοσφαιριστής Αρντά Τουράν. Οι Καταλανοί κάλυψαν τη ρήτρα των 34 εκατομμυρίων ευρώ που προβλεπόταν στο συμβόλαιό του με την Ατλέτικο Μαδρίτης, καθώς και τους φόρους που αναλογούν, ανεβάζοντας το κόστος της μεταγραφής στα 41 εκατομμύρια.

Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα συσκέφθηκε τη Δευτέρα (6/7) προκειμένου να αποφασίσει αν θα προχωρήσει στην απόκτηση του διεθνούς Τούρκου, ή όχι. Η απόφαση, προφανώς, ήταν να εντάξει στο δυναμικό της τον ικανότατο παίκτη. Η συμφωνία επιτεύχθηκε σε χρόνο ρεκόρ και επιβεβαιώθηκε επισήμως από τους "μπλαουγκράνα".

Η μεταγραφή θα ενεργοποιηθεί τον Ιανουάριο του 2016, καθώς η Μπαρτσελόνα παραμένει υπό καθεστώς μεταγραφικού εμπάργκο, μετά την τιμωρία της από τη FIFA για παραβίαση των κανόνων περί μετακίνησης ανηλίκων παικτών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης