Παναθηναϊκός: Πλησιάζει ο Καλάθης

Παναθηναϊκός: Πλησιάζει ο Καλάθης

Όλο και πιο κοντά στον Παναθηναϊκό βρίσκεται ο Νικ Καλάθης. Απίθανο πια να παραμείνει στους Γκρίζλις και δε προκύπτει μέχρι τώρα κάτι σοβαρό από το ΝΒΑ. Αποφάσεις για τα μεταγραφικά από Τζόρτζεβιτς

Παναθηναϊκός: Πλησιάζει ο Καλάθης
Δεν αργεί η στιγμή της απόφασης του Νικ Καλάθη για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο ομογενής γκαρντ πλησιάζει μέρα με τη μέρα περισσότερο στον Παναθηναϊκό και σε περίπτωση που αποχωρήσει από το ΝΒΑ οι «πράσινοι» είναι το ακλόνητο φαβορί για να τον κάνουν δικό τους. 

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας του Μπένο Ούντριχ με τους Γκρίζλις, στο ρόστερ υπάρχουν ακόμη ο βασικός Μάικ Κόνλεϊ και οι Ρας Σμιθ και Άντριου Χάρισον, συνεπώς δεν υπάρχει «χώρος» για τον Καλάθη, που δεν φαίνεται-τουλάχιστον για την ώρα-να βρίσκει κάποια σοβαρή πρόταση (που να τον καλύπτει οικονομικά, αλλά και από άποψη ρόλου) από άλλη ομάδα του ΝΒΑ. 

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς ασφαλώς και προσυπογράφει για την απόκτηση του Νικ Καλάθη, ενώ τις επόμενες μέρες θα ληφθούν αποφάσεις για τους υπόλοιπους στόχους. Ο Σέρβος τεχνικός είναι στην Αθήνα από την Κυριακή, την Πέμπτη το βράδυ έρχονται οι συνεργάτες του, Μίλαν Μίνιτς και Γκόραν Μπιέντοφ, ενώ την επομένη θα βάλουν επί τάπητος όλα τα ζητήματα της ομάδας. Ο Τζόρτζεβιτς θέλει να διευθετήσει τα μεταγραφικά το ταχύτερο δυνατό, αν και θα είναι σε ανοικτή γραμμή με την Αθήνα και στο διάστημα που θα προετοιμάζει την εθνική Σερβίας για το Ευρωμπάσκετ (η προετοιμασία αρχίζει στις 15 Ιουλίου).  

Κλείσιμο
Πηγή: www.sport-fm.gr 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης