Ρομπέρτο: «Δεν έχει επηρεαστεί το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα»

Ρομπέρτο: «Δεν έχει επηρεαστεί το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα»

Την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο και αν επηρεάζεται από την οικονομική κρίση στη χώρα ανέλυσε ο Ρομπέρτο, μιλώντας σε ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό

Ρομπέρτο: «Δεν έχει επηρεαστεί το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα»
«Μπορούν να έρθουν και να παίξουν στην Ελλάδα όσοι ποδοσφαιριστές θέλουν να το κάνουν. Δεν έχει επηρεαστεί το ποδόσφαιρο από την κρίση», τονίζει σε ραδιοφωνική συνέντευξή του ο Ρομπέρτο του Ολυμπιακού. 

Τα όσα συμβαίνουν στη χώρα μας τις τελευταίες ημέρες απασχολούν ολόκληρη την Ευρώπη και ο ραδιοφωνικός σταθμός «Cadena Cope» θέλησε να μάθει από πρώτο χέρι ποια είναι η κατάσταση για τους ξένους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα. 

Ο 29χρονος γκολκίπερ τόνισε ότι στον Ολυμπιακό όλοι αισθάνονται ασφάλεια, ενώ ερωτηθείς για το μέλλον του απάντησε πως θα ήθελε κάποια στιγμή να επιστρέψει στην πατρίδα του, όμως του αρέσει που βρίσκεται στους Πειραιώτες. 

Κλείσιμο
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρομπέρτο στον Cadena Cope 

Για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα 

«Εγώ αυτές τις ημέρες ήμουν στην Ελλάδα, δεν έζησα από κοντά αυτές τις εικόνες που είδαμε στην τηλεόραση. Από την ομάδα μάς καθησύχασαν. Προφανώς εμείς οι ποδοσφαιριστές ζούμε σε καλύτερες συνθήκες και σίγουρα είμαστε πιο απομονωμένοι από όλα αυτά, αλλά δεν είναι δυνατόν να μένουμε ανεπηρέαστοι. Μακάρι να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση. Σίγουρα είναι θλιβερό αυτό με τα capital controls, αλλά κάπου πρέπει να οδηγήσει όλο αυτό. 

Περνάει από το μυαλό κάθε ποδοσφαιριστή μήπως θα ήταν καλύτερο να φύγουμε. Μας ανησυχεί, αλλά μπορώ να διαβεβαιώσω πως όσοι είμαστε στην Ελλάδα είμαστε ήρεμοι. Ειδικά στον Ολυμπιακό υπάρχει συνέπεια στις πληρωμές. Καταλαβαίνω ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές που έχουν προτάσεις από ελληνικές ομάδες μπορεί να είναι επιφυλακτικοί, κάποιοι με ρωτούν και τους απαντώ ότι δεν υπάρχει λόγος να μην έρθουν. Η χώρα έχει προβλήματα, αλλά εμείς συνεχίζουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο». 

Για το μέλλον του: 

«Θα ήθελα κάποια μέρα να επιστρέψω στην Ισπανία, είναι η πατρίδα μου, η οικογένειά μου και οι φίλοι μου, είναι το κορυφαίο πρωτάθλημα, αλλά μου αρέσει στην Ελλάδα. Υπήρχαν φήμες για εμένα και ενδιαφέρον ομάδων, αυτά συμβαίνουν, αλλά εγώ είμαι και πάλι στην Αθήνα για να αρχίσει η προετοιμασία του Ολυμπιακού».  

Πηγή: www.sport-fm.gr 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης