Βίντεο: Φοβερό ατύχημα στον Ποδηλατικό Γύρο της Γαλλίας

Βίντεο: Φοβερό ατύχημα στον Ποδηλατικό Γύρο της Γαλλίας

Ένα τρομακτικό ατύχημα στην 3η ειδική του Γύρου της Γαλλίας, οδήγησε σε διακοπή του αγώνα και αρκετούς ποδηλάτες στο νοσοκομείο

Βίντεο: Φοβερό ατύχημα στον Ποδηλατικό Γύρο της Γαλλίας
Η τρίτη ειδική του φετινού Γύρου της Γαλλίας,ενός αθλητικού γεγονότος με παγκόσμια εμβέλεια, ήταν ιδιαίτερα επεισοδιακή. Στην τρίτη ειδική του αγώνα, και συγκεκριμένα 60 χιλιόμετρα πριν την ολοκλήρωσή της, συνέβη ένα από αυτά τα ατυχήματα που αποτελούν τον εφιάλτη για κάθε ποδηλάτη.

Τρέχοντας με ταχύτητα που άγγιζε τα 50 χλμ./ώρα, ένας ποδηλάτης χάνει τον έλεγχο, και πέφτει, ενώ όσοι τον ακολουθούν, χωρίς να μπορούν να τον αποφύγουν χάνουν και αυτοί τον έλεγχο και συγκρούονται σε μία τεράστια καραμπόλα. 

Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν αρκετοί ποδηλάτες, τρεις εκ των οποίων αρκετά σοβαρά ώστε να οδηγηθούν στο νοσοκομείο, ενώ λίγο πιο κάτω ένα ακόμα τέτοιο ατύχημα (το οποίο δεν κατέγραψαν οι κάμερες,γιατί ήταν απασχολημένες με το πρώτο), οδήγησε τους διοργανωτές να πάρουν την απόφαση να διακόψουν τον αγώνα για να καταφέρουν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στους ποδηλάτες.

Δείτε το βίντεο: 

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης