Wimbledon: Αποκλείστηκε από τον Γκασκέ ο Κύργιος

Wimbledon: Αποκλείστηκε από τον Γκασκέ ο Κύργιος

Το Νο21 του παγκόσμιου τένις, αποκλείστηκε μετά από σκληρή μάχη, προδωμένος από τα αβίαστα λάθη του

Wimbledon: Αποκλείστηκε από τον Γκασκέ ο Κύργιος
Η ραγδαία άνοδος του Νικ Κύργιου, στην ειδησεογραφία του παγκόσμιου τένις συνεχίζεται, καθώς φέτος ο Ελληνοαυστραλός αθλητής έφτασε μέχρι τη φάση των 16, όπου και αποκλείστηκε από τον Ρίτσαρντ Γκασκέ με 3-1 σετ.

Κερδίζοντας ευκολα με διαδοχικά 3-0 τους Σβάρτσμαν, Ντε Σέπερ και Μονακό, έφτασε μέχρι τη φάση των 32, να πρέπει να αγωνιστεί εναντίον του Νο11 του παγκόσμιου ταμπλό, Μίλος Ράονιτς, τον οποίο και κέρδισε με 3-1 σετ. Στη φάση των 16, έπαιξε εναντίον του Νο26 Ρίτσαρντ Γκασκέ, από τον οποίο και έχασε σχετικά δύσκολα με 3-1.

Προδωμένος από τις βιαστικές επιλογές κοντά στο φιλέ (21/36) προσπάθειες, αλλά και έχοντας υπερδιπλάσια αβίαστα λάθη από τον αντίπαλό του (48 έναντι 21), ο Κύργιος κατάφερε να κερδίσει εξαιρετικά δύσκολα το τρίτο σετ με 7-6, έχοντας πρωτύτερα χάσει το δεύτερο σετ με κατεβασμένα τα χέρια, με 6-1. Παρά την προσπάθειά του, το τέταρτο σετ ήταν και το τελευταίο, παρά το γεγονός πως βελτίωσε εκπληκτικά το σερβίς του, με τον Γκεσκέ να κερδίζει με 7-6 και να παίρνει και το εισητήριο για την επόμενη φάση του Γουίμπλεντον, όπου θα περιμένει τον αντίπαλό του, ανάμεσα στο ζευγάρι Βαβρίνκα - Γκοφίν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης