Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών: Οι ΗΠΑ κατέκτησαν το τρόπαιο με γκολάρα από το κέντρο!

Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών: Οι ΗΠΑ κατέκτησαν το τρόπαιο με γκολάρα από το κέντρο!

Με το σκορ στο 3-0 η επιθετικός των Αμερικανίδων «κρέμασε» την αντίπαλη τερματοφύλακα από το κέντρο

Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών: Οι ΗΠΑ κατέκτησαν το τρόπαιο με γκολάρα από το κέντρο!
Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, είχε ξεκινήσει την καριέρα του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με ένα γκολ-όνειρο, όταν κρέμασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, από το κέντρο του γηπέδου. Χτες το βράδυ, στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών, η Αμερικανίδα επιθετικός Κάρλι Λόιντ, με το σκορ στο 3-0, έβαλε την ταφόπλακα στις Γιαπωνέζες, μόλις στο 16ο λεπτό με ένα ασύληπτο σουτ, μόλις ένα βήμα κάτω από τη σέντρα!

Η Γιαπωνέζα τερματοφύλακας, προσπάθησε να προλάβει τη μπάλα, όμως η τούμπα της καθώς πισωπατά, σε συνάρτηση με την μπάλα που καταλήγει στα δίχτυα, αποτυπώνει πλήρως, την εικόνα του παιχνιδιού, την ώρα που 53.000 φίλαθλοι είχαν σηκωθεί όρθιοι για χάρη του απίστευτου αυτού τέρματος.

Η γκολάρα της Λόιντ


Κλείσιμο

Οι Αμερικανίδες δεν έδωσαν ποτέ ευκαιρία στις αντιπάλους τους, να διεκδικήσουν την κατάκτηση του τροπαίου, καθώς η Λόιντ, με δυο γκολ είχε ήδη δώσει προβάδισμα με 2-0 στα πρώτα πέντε λεπτά. Η συνέχεια ήταν παρόμοια, καθώς ένα γκολ από τη Χόλιντεϊ στο 14' και η γκολάρα της Λόιντ, που σφραγισε το χατ-τρικ της στο 16' μετέρεψαν τον τελικό σε εκδρομή.

Δυο γκολ από τις Γιαπωνέζες στο 27' και το 52' (αυτογκόλ), δεν αγχωσαν τις ΗΠΑ, που με ένα πέμπτο τέρμα στο 54' διαμόρφωσαν το τελικό 5-2 και κατέκτησαν το τρόπαιο για τρίτη φορά στην ιστορία του θεσμού, μετα το 1991 και το 1999.

Δείτε όλα τα γκολ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης