Όλσεν: «Να γίνω Νο1 στον ΠΑΟΚ»

Όλσεν: «Να γίνω Νο1 στον ΠΑΟΚ»

Αποφασισμένος να παλέψει και να κερδίσει τη θέση του βασικού τερματοφύλακα στον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Ρόμπιν Όλσεν, μιλώντας σε εφημερίδα της Σουηδίας

Όλσεν: «Να γίνω Νο1 στον ΠΑΟΚ»
Τον λόγο για τον οποίο επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ εξήγησε ο Ρόμπιν Όλσεν, μιλώντας σε εφημερίδα της Σουηδίας. 

Συγκεκριμένα, ο 25χρονος γκολκίπερ υπογράμμισε ότι δεν θέλει απλά να έχει χρόνο συμμετοχής, αλλά να παλέψει για να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του. 

«Ο ΠΑΟΚ και η Ελλάδα είναι η σωστή επιλογή για την καριέρα μου. Δεν ήθελα να πάω σε μια ομάδα και να κάθομαι στον πάγκο. Ήθελα να βρω μια ομάδα όπου θα έχω χρόνο συμμετοχής. Αυτό δεν λέει από μόνο του ότι θα είμαι, αν και το πιστεύω, το νούμερο ένα, χρειάζεται να δουλέψω. Θα πρέπει να αποδείξω ότι θα είμαι το νούμερο ένα», ανέφερε αρχικά ο Σουηδός πορτιέρο στην «Expressen» και υπογράμμισε: 

Κλείσιμο
«Πάω σε μια ομάδα που αντικατέστησε πολλά μέρη του οργανισμού της, υπάρχει νέος πρόεδρος, νέος αθλητικός διευθυντής και ένα νέο προπονητικό τιμ. Έχουν επιλέξει να βάζουν πολλά στοιχήματα για το μέλλον και έχει ως στόχο να κερδίσει το πρωτάθλημα. Αυτά είναι που με έκαναν να επιλέξω τον ΠΑΟΚ. Πάω σε ένα σύλλογο που παλεύει για τίτλους». 


Πηγή: www.sport-fm.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης