Παναθηναϊκος: Πρώτο φιλικό και νίκη με 10-0 επί της ερασιτεχνικής Άρνεμ

Παναθηναϊκος: Πρώτο φιλικό και νίκη με 10-0 επί της ερασιτεχνικής Άρνεμ

Ο Παναθηναϊκός είχε όρεξη και πέτυχε δέκα γκολ στο πρώτο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους - «Πρώτη» για Καλτσά, Βέμερ και Λουντ

Παναθηναϊκος: Πρώτο φιλικό και νίκη με 10-0 επί της ερασιτεχνικής Άρνεμ
Η χαμηλή δυναμικότητα της Άρνεμ, μιας τοπικής ερασιτεχνικής ομάδας, δεν προσφέρεται για συμπεράσματα. Ούτε ομαδικά, ούτε φυσικά  σε ατομικό επίπεδο. Ο Παναθηναϊκός βρήκε μια καλή ευκαιρία να ξεμουδιάσει από τις προπονήσεις και... ξεμπούκωσε απέναντι στους Ολλανδούς στο πρώτο μέρος με το 6-0 να τα λέει όλα. Τι μπορούμε να κρατήσουμε από το πρώτο ημίχρονο. Τρία πράγματα.

Το πρώτο έχει να κάνει με την διάταξη που επέλεξε ο Γιάννης Αναστασίου. Ένα 4-2-2-2, που θα πρέπει να δούμε αν θα αποτελέσειτον... νέο ρόμβο, δηλαδή το επιθετικό σύστημα του Παναθηναϊκού στην πλειοψηφία των αγώνων στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Αναγνωστόπουλος ήταν κάτω από τα δοκάρια, αριστερό μπακ ο Νάνο, δεξί ο Μπούρμπος και ο Μαρινάκης με τον Τριανταφυλλόπουλο στα στόπερ. Ζέκα και Αγγελόπουλος τα αμυντικά χαφ. Μπροστά τους σε επιτελικό ρόλο ο Νίνης με τον Πέτριτς και στην κορυφή ο Μπεργκ με τον Καλτσά.

Από κει και πέρα, είναι άξια αναφοράς η παρουσία του Μλάντεν Πέτριτς. Ο Κροάτης έπαιζε λες και ήθελε να αποδείξει πράγματα, έδειξε απόλυτο βαθμό έτοιμοτητας και σε τρομερή κατάσταση. Ο 35χρονος επιθετικός σκόραρε 2 φορές. Την μία με υπέροχο σουτ έξω από την περιοχή και την άλλη με ωραία ατομική ενέργεια ενώ «έφτιαξε» ακόμη τρία για τους συμπαίκτες του.

Κλείσιμο
Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης