Ερχεται Ελλάδα ο Ρομπέρτο για σκληρή δουλειά!

Ερχεται Ελλάδα ο Ρομπέρτο για σκληρή δουλειά!

Ο Ρομπέρτο αφήνει την οικογένειά του και τα δικά του άτομα στην Ισπανία, κρατώντας τις καλές στιγμές από τις διακοπές του που θα τον κάνουν πιο δυνατό στις δύσκολες στιγμές που θα έρθουν

Ερχεται Ελλάδα ο Ρομπέρτο για σκληρή δουλειά!
Οι διακοπές για τον Ρομπέρτο έφτασαν στο τέλος τους. 

Ο Ισπανός τερματοφύλακας ξεκουράστηκε στην Ισπανία μαζί με την οικογένειά και τους φίλους του. Το όνομά του μπορεί να «παίζει» στα ρεπορτάζ ομάδων όπως οι Βαλένθια, Ρόμα, Ίντερ και Ατλέτικο Μαδρίτης, ωστόσο δεν υπάρχει κάτι επίσημο.

Ετσι, ο Ρομπέρτο πήρε το αεροπλάνο και έρχεται στην Ελλάδα, ώστε να είναι παρών στην προετοιμασία του Ολυμπιακού.

Κλείσιμο
Μάλιστα, από το αεροπλάνο, δεν δίστασε να ποστάρει μια φωτογραφία του, γράφοντας ένα πολύ συναισθηματικό μήνυμα. Δεν είναι κρυφό εξάλλου, ότι το γεγονός ότι τα παιδιά του μένουν μακριά απ' αυτόν, αποτελεί γι αυτόν ένα μόνιμο βραχνά - όπως είναι λογικό.

Συγκεκριμένα έγραψε στο λογαριασμό του στο instagram:

«Τα πάντα ξεκινούν και τελειώνουν. Κλείνει μια σπουδαία περίοδος της ζωής μου, θα μου λείψουν τα πάντα και ο καθένας που μοιράστηκε αυτό το μήνα μαζί μου. Γεμάτος δύναμη για το ξεκίνημα της νέας σεζόν, με πολλούς στόχους και επιθυμίες. Ευχαριστώ τους φίλους και την οικογένειά μου, που μου επιτρέπουν να πάρω μαζί μου πολλά χαμόγελα και καλές αναμνήσεις, τις οποίες μπορώ να χρησιμοποιώ στις δύσκολες στιγμές. Πάμε να δουλέψουμε σκληρά»


Πηγή: www.gazzetta.gr 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης