Παγκόσμιο ρεκόρ νίκης με... 38-0 από τα νησιά Φίτζι!

Παγκόσμιο ρεκόρ νίκης με... 38-0 από τα νησιά Φίτζι!

Νέο ρεκόρ νίκης στο ποδόσφαιρο πέτυχαν τα νησιά Φίτζι, συντρίβοντας με 38-0 τη Μικρονησία. Στο ημίχρονο το σκορ ήταν ήδη στο 21-0, ενώ ο Αντόνιο Τουιβούνα σημείωσε δέκα τέρματα!

Παγκόσμιο ρεκόρ νίκης με... 38-0 από τα νησιά Φίτζι!
Τα νησιά Φίτζι κατέχουν πλέον το παγκόσμιο ρεκόρ νίκης σε διεθνές παιχνίδι στο ποδόσφαιρο, καθώς συνέτριψαν με 38-0 την Πολυνησία, στο πλαίσιο των Pacific Games.

Το σκορ στο ημίχρονο ήταν 21-0, ενώ στη διαμόρφωση του εκπληκτικού αυτού σκορ συνέβαλλε τα μέγιστα ο ποδοσφαιριστής Αντόνιο Τουιβούνα, πετυχαίνοντας δέκα τέρματα! Σημειώνουμε ότι η Μικρονησία έχασε το πρώτο της παιχνίδι με αντίπαλο την Ταϊτή, με σκορ 30-0!

Σύμφωνα με τα στατιστικά της FIFA, το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε η Αυστραλία, η οποία είχε νικήσει το 2001 την Αμερικανική Σαμόα, με 31-0, στο πλαίσιο των προκριματικών για το Μουντιάλ του 2002.

Κλείσιμο
Η 15η διοργάνωση των Pacific Games ολοκληρώνονται στις 18 Ιουλίου. Συμμετέχουν και οι 24 χώρες που συνθέτουν τα νησιωτική συμπλέγματα στον Ειρηνικό Ωκεανό.

Η Αυστραλία και η Νέα Ζηλανδία κλήθηκαν για πρώτη φορά και θα συμμετάσχουν στα αθλήματα του τάε κβον ντο, της ιστιοπλοΐας, του ράγκμπι και της άρσης βαρών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης