ΠΑΟΚ: Ο Τούντορ έστειλε μήνυμα πειθαρχίας μέσω... Λούκας

ΠΑΟΚ: Ο Τούντορ έστειλε μήνυμα πειθαρχίας μέσω... Λούκας

«Η ομάδα είναι πάνω απ όλα και όποιος ξεφεύγει από την συμπεριφορά που αρμόζει στους κανόνες που έχω θέσει, θα περνάει δύσκολα» το μήνυμα του Κροάτη τεχνικού

ΠΑΟΚ: Ο Τούντορ έστειλε μήνυμα πειθαρχίας μέσω... Λούκας
Ξεκάθαρο μήνυμα στους παίκτες, με αφορμή το περιστατικό με τον Λούκας, έστειλε ο Ιγκόρ Τούντορ, τονίζοντας ότι η ομάδα είναι πάνω απ' όλους.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Κροάτη, γύρισε και μίλησε στον Περέιρα κάτι που δεν άφησε να πέσει κάτω ο Κροάτης, ο οποίος τον έστειλε να τρέξει ένα γύρο μόνος του. Στο τέλος της προπόνησης, ο Τούντορ αναφέρθηκε προσωπικά στον Λούκας, ξεκαθαρίζοντάς του ότι δεν πρέπει να ξανασυμβεί κάτι αντίστοιχο.

«Όταν εγώ σου λέω να σταματάς, θα σταματάς. Δεν έχει να κάνει με τη δική μου σχέση μαζί σου, αλλά με την έννοια της ομάδας. Η ομάδα είναι πάνω απ όλα και όποιος ξεφεύγει από την συμπεριφορά που αρμόζει στους κανόνες που έχω θέσει, θα περνάει δύσκολα. Την επόμενη φορά που θα μιλήσεις, θα κληθείς να πληρώσεις τα χρήματα από το σχετικό πρόστιμο. Κανόνισε από εδώ και πέρα» είπε ο Τούντορ.

Πηγή: gazzetta.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης