Παναιτωλικός: Ανακοινώθηκε ο Μάκος!

Παναιτωλικός: Ανακοινώθηκε ο Μάκος!

Οι Αγρινιώτες τα βρήκαν σε όλα με τον Γρηγόρη Μάκο και ανακοίνωσαν την απόκτησή του για τα επόμενα δύο χρόνια. «Δεν δίστασα να πω το ναι», είπε.

Παναιτωλικός: Ανακοινώθηκε ο Μάκος!
Τα κατάφερε ο Παναιτωλικός! Οι Αγρινιώτες έδωσαν τα χέρια με τον Γρηγόρη Μάκο και τον επαναπατρίζουν (ύστερα από δύο σεζόν στην Ανόρθωση της Κύπρου) για τα επόμενα δύο χρόνια, όπως ανακοινώθηκε απ την ΠΑΕ. 

Η ανακοίνωση: 

«Ο Γρηγόρης Μάκος εντάχθηκε σήμερα στο έμψυχο δυναμικό του Παναιτωλικού υπογράφοντας διετές συμβόλαιο. Έχει αγωνιστεί τον Πανιώνιο, την ΑΕΚ, το Μόναχο 1860 και τα δύο τελευταία χρόνια στην Ανόρθωση. Επίσης, έχει 13 συμμετοχές με την Εθνική μας ομάδα». 

Κλείσιμο
Στις δηλώσεις του μετά την υπογραφή του συμβολαίου του τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάμε όλοι, μαζί και το ποδόσφαιρο, βρήκα νέα ποδοσφαιρική στέγη στον Παναιτωλικό. Είναι μια ομάδα που έδειξε πόσο πολύ με ήθελε και δεν δίστασα να πω το ναι. Έχω παρακολουθήσει τα τελευταία χρόνια πόσο σοβαρή και καλά οργανωμένη ομάδα είναι, με όρεξη για επιτυχίες και διακρίσεις, που ταυτίζονται με τις δικές μου». 

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης