Μαυροκεφαλίδης: «Καλή η πρόταση της Μάλαγα, περιμένω τον ΠΑΟ»

Μαυροκεφαλίδης: «Καλή η πρόταση της Μάλαγα, περιμένω τον ΠΑΟ»

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης επιβεβαίωσε την πρόταση της Μάλαγα και έδειξε να τη σκέφτεται λόγω και της κατάστασης στην Ελλάδα, αλλά τόνισε πως θα περιμένει τον Παναθηναϊκό

Μαυροκεφαλίδης: «Καλή η πρόταση της Μάλαγα, περιμένω τον ΠΑΟ»
Προτεραιότητα στον Παναθηναϊκό δίνει ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης. Μιλώντας σε εφημερίδα της Μάλαγα, επιβεβαίωσε την πρόταση της ισπανικής ομάδας (850.000 ευρώ), που όπως είπε τον ικανοποιεί, ωστόσο πρόσθεσε πως θέλει χρόνο και περιμένει το «τριφύλλι». 

«Ήδη η Ουνικάχα μου έχει στείλει το συμβόλαιο. Είμαι ικανοποιημένος με την προσφορά, αλλά είναι νωρίς να αποφασίσω. Πρέπει να περιμένω να δω τι θα γίνει με τον Παναθηναϊκό κυρίως. Θα πρέπει να συζητήσω με τη σύζυγό μου, για να πάρουμε μια απόφαση σαν οικογένεια. Θέλω να μιλήσω στον κόουτς Πλάθα, κάτι που ακόμη δεν έχει γίνει, καθώς θέλω να δω τι ακριβώς ζητεί από μένα. Θέλω να μιλήσω με την οικογένειά μου όμως πρώτα. Η κατάσταση στη χώρα μου είναι πολύ άσχημη», δήλωσε ο διεθνής σέντερ. 

Όσο για το αν υπάρχει πρόταση και από τη Ζενίτ είπε: «Η Μάλαγα είναι η μοναδική ομάδα που μου έχει κάνει πρόταση. Ο ατζέντης μου είπε πως υπάρχει ενδιαφέρον από τη Ζενίτ, αλλά όχι πρόταση. Πρόταση μού έχει κάνει μόνο η Μάλαγα. Είναι μια ομάδα που θα μου άρεσε να αγωνιστώ και είναι σημαντικό για μένα που θα παίζει στην Ευρωλίγκα. Για μένα θα ήταν ωραίο να γυρίσω στην ACB, που είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στην Ευρώπη μαζί με το τουρκικό, γιατί θέλω να παίζω στο υψηλότερο επίπεδο». 

Κλείσιμο
Πηγή: www.sport-fm.gr 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης