Κροατία: Ύποπτοι για φοροδιαφυγή άνθρωποι της Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Κροατία: Ύποπτοι για φοροδιαφυγή άνθρωποι της Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Στη σχετική ανακοίνωση δεν κατονομάζονται οι ύποπτοι, αλλά ο σύλλογος αναφέρει στην ιστοσελίδα του ότι εμπλέκονται ο διευθύνων σύμβουλος, Ζντράβκο Μάμιτς και ο αδελφός του Ζόραν, ο οποίος είναι ο προπονητής της ομάδας

Κροατία: Ύποπτοι για φοροδιαφυγή άνθρωποι της Ντιναμό Ζάγκρεμπ
Η αστυνομία κατά της διαφθοράς της Κροατίας (USKOK) γνωστοποίησε σήμερα ότι διεξάγει έρευνα, στο «στόχαστρο» της οποίας βρίσκονται κορυφαία στελέχη της πρωταθλήτριας Ντιναμό Ζάγκρεμπ για φοροδιαφυγή και διαφθορά.

Στη σχετική ανακοίνωση δεν κατονομάζονται οι ύποπτοι, αλλά ο σύλλογος αναφέρει στην ιστοσελίδα του ότι εμπλέκονται ο διευθύνων σύμβουλος, Ζντράβκο Μάμιτς και ο αδελφός του Ζόραν, ο οποίος είναι ο προπονητής της ομάδας.

«Στελέχη από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ βρίσκονται υπό επείγουσα έρευνα με την υποψία της δωροδοκίας και της φοροδιαφυγής», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του USKOK, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Κλείσιμο
Αυτή τη στιγμή οι αδελφοί Μάμιτς βρίσκονται με την ομάδα στη Σλοβενία, όπου η Ντιναμό Ζάγκρεμπ πραγματοποιεί την προετοιμασία της ενόψει της νέας σεζόν. Μια δήλωση που έκαναν στην ιστοσελίδα της Ντιναμό αναφέρει ότι θα συνεργαστούν πλήρως με την αστυνομία.

«Όμως, μπορούμε να πούμε ότι, σύμφωνα με αυτά που γνωρίζουμε για τις κατηγορίες, είναι εντελώς αβάσιμες και είμαστε σίγουροι ότι θα μπορέσουμε να αποδείξουμε την αθωότητά μας» προσθέτουν.

Πέρυσι η Ντιναμό κατάκτησε το δέκατο διαδοχικό και συνολικά 17ο πρωτάθλημα της ιστορίας της στην Κροατία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης