Σιγουριά στην ΑΕΚ για Τζιοβάνι

Σιγουριά στην ΑΕΚ για Τζιοβάνι

Για δεδομένη συμφωνία με τον Βραζιλιάνο κάνουν λόγο στην "Ένωση". Στο ένα εκατομμύριο ευρώ το αντάλλαγμα για την απόκτησή του.

Σιγουριά στην ΑΕΚ για Τζιοβάνι
Δεδομένη θεωρείται για την ΑΕΚ η συμφωνία με την πλευρά του Τζιοβάνι Παλμιέρι Ντος Σάντος για τον οποίο προσφέρει ένα ποσό που ξεπερνά το 1 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Βραζιλιάνου μπακ-χαφ. 

Οι εκπρόσωποι «Elenko Sports» αναχώρησαν για την Βραζιλία, ώστε να έχουν συζητήσεις με την Πεναπολένσε και τη Φλουμινέσε που απέκτησε τον 26χρονο άσο τον προηγούμενο Δεκέμβριο, υπογράφοντας μονοετές συμβόλαιο μαζί του. 

Εκείνο που προκύπτει είναι πως τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει συνάντηση με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, ώστε να πέσουν οι υπογραφές και να επισημοποιηθεί η μεταγραφή. Μάλιστα, υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν την ΑΕΚ να πρόλαβε όπως η Ουντινέζε που ήταν έτοιμες να κινηθούν για την απόκτησή του. 

Κλείσιμο
Τρεις λύσεις για τα γκολπόστ 

Ο Χάβι Βάρας και ο Άλεν Μπαρόχα βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε πρώτο πλάνο για την ενίσχυση στον «άσο», συνεχίζοντας και με τους δύο τις επαφές και το ζήτημα πρόκειται να κλείσει εντός της εβδομάδας. Η περίπτωση του Ισπανού είναι πιο δύσκολη σε σχέση με τον Βενεζουελάνο, με τις συζητήσεις να είναι σε πολύ καλό δρόμο. 

Σκόκο και Μπουονανότε, αλλιώς Λούκα 

Εκτός από την υπόθεση του Τζιοβάνι, στον «Δικέφαλο» κινούνται για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή με τον οποίο θα ενισχυθεί η μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας. Σε αυτή τη λίστα υπάρχουν τα ονόματα του Λούκας, όμως η περίπτωσή του εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από εκείνη του Σκόκο που είναι «Νο1» και μετά ο Ντιέγκο Μπουονανότε.

Πηγή: www.sportfm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης