Γκάλης: «Τα περισσότερα τα έδωσα στον κόσμο»

Γκάλης: «Τα περισσότερα τα έδωσα στον κόσμο»

Εμφανώς συγκινημένος ήταν ο Νίκος Γκάλης στα εγκαίνια του μουσείου του Άρη. «Θυμίζει πολλά στους παλιούς και βοηθάει τους νέους να μάθουν», είπε μεταξύ άλλων ο «θρύλος» του ελληνικού μπάσκετ. 

Γκάλης: «Τα περισσότερα τα έδωσα στον κόσμο»
Πολλά ήταν αυτά που θυμήθηκε από το παρελθόν ο Νίκος Γκάλης, όπως δήλωσε κατά την επίσκεψή του στα εγκαίνια του μουσείου του Άρη. 

Ο «θρύλος» του ελληνικού μπάσκετ ήταν εμφανώς συγκινημένος, ενώ είπε πως έδωσε αρκετά προσωπικά αντικείμενα για να φτιαχτεί ο χώρος, αλλά τα περισσότερα τα έδωσε στον κόσμο, αγωνιζόμενος με την «κίτρινη» φανέλα. 

«Θυμίζει πολλά στους παλιούς και βοηθάει τους νέους να μάθουν. Είναι συγκινητική στιγμή για όλους μας. Εδώ είναι η ψυχή μου, ήμουν, είμαι και θα είμαι Άρης. Είναι όμορφο να βλέπω παλιούς συμπαίκτες. Έδωσα προσωπικά αντικείμενα για το μουσείο, όσα μπορούσα δηλαδή, διότι πολλά πράγματά μου τα έχω δώσει σε κόσμο», δήλωσε αρχικά ο Νίκος Γκάλης, ο οποίος στη συνέχεια ερωτήθηκε για τη νέα διοικητική κατάσταση στην ΚΑΕ 

Κλείσιμο
«Ο κ. Λάσκαρης, στο σύντομο χρονικό διάστημα που βρίσκεται στον Άρη, έχει βοηθήσει και δείχνει πως έχει όρεξη να βοηθήσει περισσότερο. Όσο έρχεται σε επαφή και με τον κόσμο θα αγαπήσει πιο πολύ την ομάδα. Αυτοκρατορίες μπορούν να “χτιστούν” ξανά, προσπάθεια γίνεται, στόχος, στην παρούσα φάση, είναι να φτιαχτεί μια ομάδα που να μπορεί να σταθεί στο γήπεδο». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης