FIBA: Ετοιμάζει νέα ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση

FIBA: Ετοιμάζει νέα ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση

Η Επιτροπή συμφώνησε πως το γκρουπ εργασίας θα υποβάλει την πρόταση στους συλλόγους και στα άλλα ενδιαφερόμενα μέλη, προκειμένου να βελτιωθεί και να ξεκινήσει το συντομότερο δυνατό

FIBA: Ετοιμάζει νέα ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση
Η FIBA, σε συνεργασία με τη FIBA Europe, έχει στα «σκαριά» μία νέα ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, παρά την ύπαρξη της Euroleague, η οποία, μάλιστα, θα έχει τα «εγκαίνια» τη νέα αγωνιστική περίοδο (2015-16). Το νέο αυτό project συζητήθηκε στη σύσκεψη της FIBA Europe στη Βουδαπέστη, στο πλαίσιο του Ευρωμπάσκετ των Γυναικών.

«Η FIBA Europe είναι έτοιμη να διοργανώσει τουρνουά κορυφαίου επιπέδου, με τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση Τύπου της FIBA, που συνεχίζει: «Επισημάνθηκε η τεράστια οικονομική υποστήριξη που διασφαλίστηκε από το γκρουπ εργασίας για τη βιωσιμότητα του νέου πρωταθλήματος, σε μακροπρόθεσμη βάση και αποφάσισε να επενδύσει από τα κεφάλαια της ίδιας της FIBA Europe, μαζί με αυτά της FIBA για το νέο project. Η Επιτροπή συμφώνησε πως το γκρουπ εργασίας θα υποβάλει την πρόταση στους συλλόγους και στα άλλα ενδιαφερόμενα μέλη, προκειμένου να βελτιωθεί και να ξεκινήσει το συντομότερο δυνατό».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης