Repeat για τους κίτρινους στο N’Joy UNI-League

Repeat για τους κίτρινους στο N’Joy UNI-League

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι «Κωστάκηδες» διατήρησαν τα πρωτεία τους από το 2014 και απέδειξαν πως είναι η καλύτερη ομάδα αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα χώρα μας

Repeat για τους κίτρινους στο N’Joy UNI-League
Αυλαία έριξε το N’JOY UNI-League με την τελική φάση να πραγματοποιείται στην Αθήνα για πρώτη φορά.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι «Κωστάκηδες» διατήρησαν τα πρωτεία τους από το 2014 και απέδειξαν πως είναι η καλύτερη ομάδα αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα χώρα μας. Με μία μονάχα ήττα στα τελευταία 10 παιχνίδια, αυτή στον ημιτελικό της Αθήνας απέναντι στην ομάδα του Βασίλη Γουγουλάκη, Ramrod II FC, πέτυχαν ρεκόρ. Ισοφάρισαν επίσης την επίδοση των Amigos (2011, 2012) και της Medisof PC (2009, 2010) που είναι οι μοναδικές ομάδες που έχουν επιτύχει το back to back στην ιστορία του θεσμού.

Ο Μεγάλος Τελικός ήταν το τελευταίο παιχνίδι μετά από μία σειρά 4 αγώνων μέσα σε περίπου 50 ώρες.

Οι Κωστάκηδες, παρά το σχετικά μικρό ρόστερ άντεξαν απέναντι στους Amigos.

Το σκορ 5-2 αντικατοπτρίζει την εικόνα του τελικού.
Κλείσιμο

Ο μικρός Τελικός ανάμεσα στην βιονική Align από το Ρέθυμνο και τους πρωτάρηδες Τεφαατζήδες από την Αθήνα, ήταν ένα ιδιαίτερα σκληρό παιχνίδι. 

Οι Ρεθυμνιώτες είναι σαφώς πιο έμπειροι και αν και βρήκαν μπροστά τους ένα τρομερά ταλαντούχο και παθιασμένο σύνολο, κατάφεραν να προσθέσουν στη συλλογή τους το τρίτο Πανελλήνιο μετάλλιό τους μετά το χάλκινο το 2009 και το ασημένιο το 2010).

Η ΑΝΕΚ LINES ήταν για 7 σεζόν χορηγός όλων των ομάδων της Κρήτης και ταξιδεύει τους αθλητές από το νησί στον Πειραιά για την Τελική Φάση.
 
Ο Χριστοδουλίδης Χρήστος από τις Συκές αναδείχθηκε 1ος σκόρερ Πανελληνίως με 83 τέρματα σε 18 παιχνίδια ενώ το βραβείο Fair Play παρέλαβε ο Αλέξανδρος Μπέρμπερης από τους Amigos για το εξαιρετικό αθλητικό του ήθος εντός και εκτός γηπέδου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης