Διάλειμμα «μέχρι νεωτέρας» ανακοίνωσε πως θα κάνει ο Κλοπ

Διάλειμμα «μέχρι νεωτέρας» ανακοίνωσε πως θα κάνει ο Κλοπ

«Μετά από επτά έντονα και γεμάτα συναισθήματα χρόνια, νομίζω ότι είναι μια καλή ιδέα να αφήσω τις πολυάριθμες αναμνήσεις να κατασταλάξουν, προτού αναλάβω μια νέα πρόκληση»

Διάλειμμα «μέχρι νεωτέρας» ανακοίνωσε πως θα κάνει ο Κλοπ
Ο Γιούργκεν Κλοπ δήλωσε ότι θα κάνει ένα διάλειμμα από το ποδόσφαιρο «μέχρι νεωτέρας», μετά την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία της Ντόρτμουντ. 

Ο 47χρονος Γερμανός, ο οποίος είχε αναλάβει τα «ηνία» της Μπορούσια το 2008 και οδήγησε το σύλλογο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Γερμανίας το 2011, στο νταμπλ το 2012, καθώς και στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ το 2013, ανακοίνωσε τον Απρίλιο την αποχώρησή του από τον «κιτρινόμαυρο» πάγκο στο τέλος της σεζόν.

«Μετά από επτά έντονα και γεμάτα συναισθήματα χρόνια, νομίζω ότι είναι μια καλή ιδέα να αφήσω τις πολυάριθμες αναμνήσεις να κατασταλάξουν, προτού αναλάβω μια νέα πρόκληση, ανανεωμένος και με κίνητρο» τονίζει ο Κλοπ σε δήλωσή του, την οποία δημοσίευσε το πρακτορείο SID της Γερμανίας, και προσθέτει: «Θα κάνω ένα διάλειμμα μέχρι νεωτέρας».

Κλείσιμο
Διεθνή ΜΜΕ φέρουν τον Κλοπ, ο οποίος στο παρελθόν είχε δηλώσει ότι δεν θα έκανε διάλειμμα μετά την αποχώρησή του από την Ντόρτμουντ, υποψήφιο να αναλάβει τη Λίβερπουλ. 

Τα «ηνία» της Ντόρτμουντ, η οποία ηττήθηκε το Σάββατο 3-1 από την Βόλφσμπουργκ στον τελικό του Κυπέλλου, ο οποίος ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Κλοπ στην τεχνική ηγεσία, θα αναλάβει ο πρώην προπονητής της Μάιντς, Τόμας Τούχελ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης