Ντάνστον: «Να παίξουμε για τον Μπρεντ και τον Βασίλη»

Ντάνστον: «Να παίξουμε για τον Μπρεντ και τον Βασίλη»

Το μυαλό όλων στον Ολυμπιακό είναι στο τρίτο παιχνίδι με τον Άρη και όχι πιο… μακριά, σύμφωνα με τον Μπράιαντ Ντάνστον

Ντάνστον: «Να παίξουμε για τον Μπρεντ και τον Βασίλη»
Οι παίκτες του Ολυμπιακού που ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη για την τρίτη αναμέτρηση με τον Άρη θα παίξουν και για τους απόντες Μπρεντ Πέτγουεϊ και Βασίλη Σπανούλη, σύμφωνα με τον Μπράιαντ Ντάνστον. 

Μάλιστα, ο Αμερικανός φόργουορντ τόνισε πως άπαντες στην ομάδα του Πειραιά το μόνο που σκέφτονται είναι το ματς της Τρίτης (2/6) και τίποτε άλλο! 

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ ο Μπράιαντ Ντάνστον: 

«Καλησπέρα σε όλες και σε όλους! 

Για άλλη μια φορά έχουμε την ευκαιρία να τα πούμε και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Η σεζόν φτάνει στο τέλος της και θα πρέπει να δώσουμε τα πάντα για τον μεγάλο μας στόχο. Ξέρω ότι όλοι οι φίλαθλοί μας σκέφτονται τους τελικούς , αλλά εμείς ειλικρινά έχουμε το μυαλό μας μόνο στη σειρά με τον Άρη. Είμαστε 2-0 μπροστά στο σκορ, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα απολύτως. 
Κλείσιμο

Θα πρέπει και στο τρίτο παιχνίδι να είμαστε το ίδιο σοβαροί και να παίξουμε το ίδιο δυνατά όπως στα πρώτα δύο ματς. Το παιχνίδι θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, κάτι που δεν αρέσει σε εμάς τους αθλητές, δεν θέλουμε να παίζουμε μπροστά σε άδεια καθίσματα, σε μια ατμόσφαιρα ψυχρή, από την άλλη, όμως, δεν μας αρέσει να συμβαίνουν και επεισόδια. 

Τώρα λοιπόν έχουμε μπροστά μας έναν αξιόλογο αντίπαλο και αυτό που θα πρέπει να κάνουμε είναι να αντιμετωπίσουμε το ματς με 100% σοβαρότητα. Οι απουσίες του Βασίλη και του Μπρεντ είναι πολύ σημαντικές και θα πρέπει να παίξουμε και για αυτούς. 

Ελπίζω την επόμενη φορά που θα μιλήσουμε να αναφερθούμε στους τελικούς του πρωταθλήματος. 

Χαιρετίσματα σε όλους»!  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης