«Βλέπει» Φούντα και Παλάσιος ο Αστέρας

«Βλέπει» Φούντα και Παλάσιος ο Αστέρας

Σε προχωρημένες επαφές με την Σάλτσμπουργκ για την απόκτηση του Φούντα βρίσκεται ο Αστέρας, που θέλει να φέρει στην Τρίπολη και τον ταλαντούχο Παλάσιος

«Βλέπει» Φούντα και Παλάσιος ο Αστέρας
Σε φουλ ρυθμούς δουλεύουν στον Αστέρα Τρίπολης, με τον μεταγραφικό σχεδιασμό της νέας σεζόν να είναι σε πλήρη εξέλιξη. Μάλιστα, οι πρώτες μεταγραφές δε θα αργήσουν, όπως όλα δείχνουν, να σκάσουν, με τους Φούντα και Παλάσιος να είναι από τους επικρατέστερους για να... ανοίξουν τον χορό. 

Ο ταλαντούχος Έλληνας εξτρέμ, που πέρσι αγωνίστηκε στον Πανιώνιο, ανήκει στην Σάλτσμπουργκ, με την οποία οι Αρκάδες συζητούν τον δανεισμό του, ενώ στο τραπέζι έπεσε και η σκέψη της οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι. Αυτή, όμως, δεν είναι η μόνη κίνηση που ψήνεται στην Τρίπολη. 

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «SportDay», ο Αστέρας κινείται και για τον Σεμπάστιαν Παλάσιος, ο οποίος είναι 22 χρονών και πέρσι με την φανέλα της Μπόκα Τζούνιορς μέτρησε 5 συμμετοχές με 2 γκολ. Οι συστάσεις που έχει είναι εξαιρετικές, στο παρελθόν έχει κάνει γεμάτες σεζόν με Ουνιόν και Άρσεναλ Σαραντί ως δανεικός και είναι πολύ ψηλά στην λίστα των Αρκάδων,που έχουν άλλωστε και αδυναμία στους λάτιν ποδοσφαιριστές.

Κλείσιμο
Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης