Α1: Έκανε το 2-0 ο Παναθηναϊκός, επικρατώντας 75-61 του ΠΑΟΚ

Α1: Έκανε το 2-0 ο Παναθηναϊκός, επικρατώντας 75-61 του ΠΑΟΚ

Copy paste του πρώτου αγώνα είχαμε -εν μέρει- κι απόψε στο ΟΑΚΑ (με κόσμο αυτή τη φορά)!

Α1: Έκανε το 2-0 ο Παναθηναϊκός, επικρατώντας 75-61 του ΠΑΟΚ
Ο ΠΑΟΚ αποδείχθηκε σκληρό καρύδι ως το 25' (46-46), είχε καταφέρει να γυρίσει από το -17, ωστόσο όπως και πριν δυο μέρες (όπου στο 27' το σκορ ήταν 45-45), ο Παναθηναϊκός πάτησε γκάζι στη συνέχεια και πήρε τη νίκη με 75-61 που έφερε το 2-0 στη σειρά. Στη Θεσσαλονίκη, το επόμενο ματς (την Τρίτη), με τους πράσινους να θέλουν το διπλό για πρόκριση στους τελικούς της Α1 και τον Δικέφαλο να μείνει... ζωντανός. 

Κομβικός ο Μποχωρίδης που σημείωσε τρία συνεχόμενα τρίποντα στο φινάλε της τρίτης περιόδου και... ξεκόλλησε την ομάδα του, πρώτος σκόρερ του τριφυλλιού ο Μαυροκεφαλίδης με 16, 14 πρόσθεσε ο Φώτσης. Από πλευράς ασπρόμαυρων το πάλεψε κυρίως ο Κάρτερ που σταμάτησε στους 20. 

Το ματς 
Με φόρα απ' την... τέταρτη περίοδο του προηγούμενου ματς ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός. Με εντυπωσιακή άμυνα (που έφερε τάπες κι οδηγούσε σε κακές επιθέσεις τον ΠΑΟΚ) και παιχνίδι μέσα στην ρακέτα, οι πράσινοι προηγήθηκαν με το καλημέρα 9-0. Οι Θεσσαλονικείς βρήκαν καλάθι μετά από 4:30', ωστόσο δεν ήταν αρκετό για να ανατρέψουν την κατάσταση, καθώς ο Μαυροκεφαλίδης έστελνε τη διαφορά στο +11 (13-2), προτού ο Μανωλόπουλος αλλάξει όλη την πεντάδα του κι αυτή τον βγάλει ασπροπρόσωπο για το 21-4 (7'), με τους Μποχωρίδη και Μόργκαν να συνεργάζονται. Οι πράσινοι ήταν σοβαροί στην άμυνα, διαβασμένοι στην επίθεση, την ώρα που ο Δικέφαλος είχε 2/10 σουτ. Πάντως, το 24-14 (χάρη σε βολές των φιλοξενούμενων) στο 10' μάλλον θα τον άφηνε ικανοποιημένο. 

Διαβάστε περισσότερα στο
Κλείσιμο
www.sport-fm.gr.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης