Βίντεο: Η κόρη του Στεφ Κάρι κλέβει ξανά την παράσταση από τον MVP του NBA!

Βίντεο: Η κόρη του Στεφ Κάρι κλέβει ξανά την παράσταση από τον MVP του NBA!

Και τι δεν έκανε η 2χρονη Ράιλι στη συνέντευξη Τύπου μετά το 4-1 των Ουόριορς επί των Ρόκετς...

Βίντεο: Η κόρη του Στεφ Κάρι κλέβει ξανά την παράσταση από τον MVP του NBA!
Την έχουμε ήδη δει να «κλέβει την παράσταση» από τον πατέρα της σε συνέντευξη Τύπου έπειτα από αγώνα των Ουόριορς -συμπτωματικά, ήταν μετά την πρώτη αναμέτρηση του Γκόλνετν Στέιτ με το Χιούστον στα πλέι οφ.

Ο λόγος για την ηλικίας μόλις δύο ετών, Ράιλι Κάρι, που είναι κόρη του MVP της φετινής κανονικής περιόδου στο ΝΒΑ, Στεφ Κάρι.



Τα ξημερώματα της Πέμπτης, οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, οιστρηλατούμενοι από τον -συνήθη ύποπτο- Κάρι, προκρίθηκαν στους τελικούς του ΝΒΑ, κόντρα στους Καβαλίερς του Λεμπρόν Τζέιμς, κερδίζοντας με 104-90 τους Χιούστον Ρόκετς και κατακτώντας τον τίτλο της Δύσης με 4-1 νίκες.
Κλείσιμο

Στο παρκέ, ο Στεφ Κάρι έκανε και πάλι... τα πάντα. Στη συνέντευξη Τύπου, ωστόσο, μπροστά στα φλας των φωτογράφων, η τρισχαριτωμένη κορούλα του, που έχει γίνει κάτι σαν «μασκότ» των Ουόριορς και των ΜΜΕ, έδωσε ένα «σόου», που ξεπέρασε ακόμα και τον προηγούμενο εαυτό της!

Και τι δεν έκανε η πιτσιρίκα! Ανέβηκε στο πάνελ μαζί του, άρχισε να χασμουριέται, να παίρνει το μικρόφωνο, να του κλέβει το λόγο και όταν εκείνος, ευγενικά, την... απομάκρυνε, εκείνη άρχισε να κρύβεται πίσω από μια κουρτίνα, παίζοντας με τον πατέρα της και το φωτογραφικό φακό.



«Εκμεταλλεύεται την περίσταση. Έχει αρχίσει να παρααισθάνεται άνετα» σχολίασε, χαμογελώντας, ο «χαζομπαμπάς» Στεφ Κάρι. Το ερώτημα, βέβαια, είναι πού βρίσκεται η μαμά της μικρής, και αφήνει κάθε φορά τον μπαμπά να τα βγάλει πέρα με το μικρό «διαβολάκι» στη συνέντευξη Τύπου...

Απολαύστε την:
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης