Stoiximan.gr ΠΑΟΚ: Πήρε το νταμπλ στο Χάντμπολ

Stoiximan.gr ΠΑΟΚ: Πήρε το νταμπλ στο Χάντμπολ

Ιστορία έγραψε ο Stoiximan.gr ΠΑΟΚ καθώς κατέκτησε το πρωτάθλημα χθες στην Θεσσαλονίκη κάνοντας το πρώτο ντάμπλ στην ιστορία του και γνωρίζοντας την αποθέωση από τους φίλους του.

Stoiximan.gr ΠΑΟΚ: Πήρε το νταμπλ στο Χάντμπολ
Πιθανότατα στο κορυφαίο παιχνίδι στην ιστορία του αθλήματος ο Stoiximan.gr
ΠΑΟΚ στέφθηκε πρωταθλητής και νταμπλούχος Ελλάδος νικώντας τον μαχητικό Διομήδη σε ένα συγκλονιστικό 2ο τελικό που κρίθηκε στα πέναλτι μετά από δύο παρατάσεις.   Μετά τα πρωταθλήματα του 2009 και του 2010 αυτό ήτανε το 3ο για τον δικέφαλο και ο 5ο συνολικά τίτλος.

Ειδικά μνεία αξίζει και ο Διομήδης καθώς ήτανε εφτάψυχος και άξιος διεκδικητής του τίτλου. Παρά τις τέσσερις αποβολές (Μεγαλοικονόμου, Ντάσεβιτς, Σαμαράς, Ανανιάδης) στάθηκε όρθιος και έφτασε μέχρι τα πέναλτι, αγωνιζόμενος με παιδιά από τα σπλάχνα του Συλλόγου όπως οι Σπέντζος, Μούγιτς, Πασσιάς, Κρεμαστιώτης που έκαναν κατάθεση ψυχής.

Οι «Λύκοι» έλεγχαν το παιχνίδι καθ” όλη την διάρκεια της κανονικής διάρκειας και βρέθηκαν  στο 55′ μπροστά με 24-29, αλλά ο Stoiximan.gr
Κλείσιμο
ΠΑΟΚ με σερί 5-0 και γκολ του Τσίλη -με εναέριο σουτ από πάσα Αλβανού- ισοφάρισε στο 59:59 σε 29-29 και έστειλε το ματς στην παράταση.
Αλλά οι δύο ομάδες όσο και να προσπάθησαν δεν μπόρεσαν να λύσουνε τις διαφορές τους μετά από δύο παρατάσεις και αναγκάστηκαν να πάνε στην διαδικασία των πέναλτι.

Με πληροφορίες από το blog.stoiximan.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης