0-1, αντί για... 0-7 στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός

0-1, αντί για... 0-7 στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός

Απόλυτος κυρίαρχος των play-offs και ακλόνητο φαβορί για την πρωτιά είναι ο Παναθηναϊκός, που με γκολ του Ταυλαρίδη πέρασε 1-0 από την Τούμπα κι άφησε τον ΠΑΟΚ στο -7 

0-1, αντί για... 0-7 στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός
Πριν από λίγες μέρες, όταν ξεκινούσαν τα play-offs πολλοί έκαναν λόγο για αμφίρροπη μάχη τεσσάρων ομάδων και μια βαθμολογία που άφηνε όλα τα ενδεχόμενα για την πρώτη θέση ανοιχτά. Ο Παναθηναϊκός βάλθηκε να τους διαψεύσει αφού μόλις μετά από 3 αγωνιστικές δείχνει να έχει καθαρίσει και να σκέφτεται από τώρα την κλήρωση της τρίτης προκριματικής φάσης του Champions League. 

Με γκολ του Ταυλαρίδη στο 43’, εξαιρετικό πρόσωπο για ένα ημίχρονο και εύκολη διαχείριση του αγώνα στο δεύτερο, οι «πράσινοι» που είχαν κορυφαίο τον Ζέκα, πήραν ένα εύκολο 1-0 που τους καθιστά απόλυτο φαβορί για την πρώτη θέση. 

Το ματς 
Κλείσιμο
Με «αέρα» και αίσθηση της ανωτερότητας που του έδινε αυτό το +4 από τον αντίπαλό του μπήκε ο Παναθηναϊκός στην Τούμπα. Ενώ η πρόθεση των γηπεδούχων να πιέσουν ψηλά ώστε να μην επιτρέψουν στους «πράσινους» να κυκλοφορήσουν την μπάλα όπως αυτοί θα ήθελαν ήταν εμφανής, οι ποδοσφαιριστές του Αναστασίου δεν έδειχναν να προβληματίζονται ιδιαίτερα. 

Ήδη στο πρώτο 20λεπτο μόνο, το «τριφύλλι» είχε 69% κατοχή μπάλας και τέσσερις τελικές στην εστία του Ιτάνζ, με τον Καμερουνέζο να αντιδρά -άλλοτε πιο εύκολα κι άλλοτε δυσκολότερα- σε όλες σωστά και να κρατά το «μηδέν», τη στιγμή που όλο το επιθετικό πλάνο του «Δικεφάλου» είχε θεμελιωθεί στην υπόθεση εργασίας πως ο Μακ θα κέρδιζε τις προσωπικές μονομαχίες με τον Μπούρμπο. 

Εν μέρει ο Γεωργιάδης δικαιώθηκε, αλλά… Αλλά δεν είχε υπολογίσει στην εξαιρετική αλληλοκάλυψη των «πρασίνων», αφού πότε ο Κουτρουμπής, πότε ο Πράνιτς «ντούμπλαραν» τον Σλοβάκο, αφήνοντας ημιτελείς τις εμπνεύσεις του. 


Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης