Μενσά-Μπονσού: «Δεν ντοπαρίστηκα ποτέ»

Μενσά-Μπονσού: «Δεν ντοπαρίστηκα ποτέ»

Αρνείται ότι έλαβε ποτέ απαγορευμένη ουσία για να ενισχύσει την απόδοσή του ο Ποπς Μενσά Μπονσού, που αποκάλυψε πως παίρνει ένα φάρμακο για να αντιμετωπίσει την ασθένεια ‘διάσπαση της προσοχής’

Μενσά-Μπονσού: «Δεν ντοπαρίστηκα ποτέ»
Κατηγορηματικά αρνήθηκε πως πήρε απαγορευμένη ουσία για να ενισχύσει την απόδοσή του ο Ποπς Μενσά Μπονσού σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο ΟΑΚΑ. Ο σέντερ της ΑΕΚ αποκάλυψε πως εδώ και ενάμιση χρόνο παίρνει ένα φάρμακο για να αντιμετωπίσει μια ασθένεια που δεν του επιτρέπει να είναι συγκεντρωμένος και η ουσία της δεν έχει συμπεριληφθεί στη λίστα με τα φάρμακα που επιτρέπεται να χρησιμοποιούν αθλητές. 

«Θέλω να σας ευχαριστήσω που είστε όλοι εδώ σε ένα τόσο σύντομο κάλεσμα που έγινε. Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι στις 1/10/2014, όσο βρισκόμουν στο καμπ των Ντένβερ Νάγκετς, επισκέφτηκα τον γιατρό τους και μου συνέστησε να πάρω ένα φάρμακο (Anderall) που είναι εγκεκριμένο από τον αμερικάνικο οργανισμό φαρμάκων», δήλωσε ο Βρετανός άσος. 

«Ο γιατρός διέγνωσε ότι πάσχω από την ασθένεια ‘διάσπαση της προσοχής’ και μου συνέστησε το συγκεκριμένο φάρμακο για περιστασιακή χρήση. Αυτό το φάρμακο δεν με κάνει πιο γρήγορο ή πιο αλτικό, με κάνει πιο συγκεντρωμένο. Με βοηθά στην καθημερινή λειτουργία όπως το διάβασμα ενός βιβλίου ή το να προσέχω τα παιδιά μου. Καμία σχέση με το μπάσκετ, το χρησιμοποίησα μόνο για τη προσωπική μου ζωή. Το φάρμακο αυτό το έχω πάρει μόνο για τη ζωή μου, για να μπορώ να διαβάζω ένα βιβλίο, να συγκεντρώνομαι πιο εύκολα. Δεν έχω πάρει ποτέ αυτό το φάρμακο πριν από αγώνα, αν και χρειάζεται να το παίρνω κάθε 12 ώρες», πρόσθεσε ο Μενσά-Μπονσού. 

Κλείσιμο
Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης