Γυναικείοι αγώνες στίβου για καλό σκοπό στη Φιλοθέη

Γυναικείοι αγώνες στίβου για καλό σκοπό στη Φιλοθέη

Σπουδαίες επιδόσεις στο 16ο «Γκαλά Στίβου Γυναικών» Φιλοθέης - Ελληνίδες και ξένες αθλήτριες τα έδωσαν όλα και κέρδισαν το χειροκρότημα του κοινού - Ξεχώρισε η μάχη στο Τριπλούν, που κέρδισε η Βουλγάρα Γκαμπριέλα Πέτροβα με 14,46 μ. και δεύτερη την Βούλα Παπαχρήστου με 13,46μ.

Γυναικείοι αγώνες στίβου για καλό σκοπό στη Φιλοθέη
Σπουδαίες επιδόσεις σημειώθηκαν την Τετάρτη στο στάδιο της Φιλοθέης, όπου διεξήχθη το αποκαλούμενο «Γκαλά Στίβου Γυναικών», για 16η συνεχή χρονιά.



Κλείσιμο
Οι διοργανωτές παρουσίασαν φέτος μία καινοτομία στον τρόπο διεξαγωγής των αγωνισμάτων, καθώς το μήκος και το τριπλούν θα γίνουν την ίδια ώρα με τις αθλήτριες των δύο αγωνισμάτων να μετέχουν εναλλάξ. Στα δύο αυτά αγωνίσματα άλλωστε σημειώθηκαν και οι σκληρότερες «μάχες» μεταξύ των αθλητριών, καθώς στο Τριπλούν επικράτησε η Βουλγάρα Γκαμπριέλα Πέτροβα (2η στο φετινό Ευρωπαικό Πρωτάθλημα Κλειστου Στιβου στην Πράγα) με 14,46 μ. ενώ στην δεύτερη θέση κατετάγη η Ελληνίδα πρωταθλήτρια Βούλα Παπαχρήστου με 13,46μ.




Στο άλμα εις μήκος η Χάιδω Αλεξούλη, έμεινε στην δεύτερη θέση με επίδοση στα 6,42μ. ενώ πρώτη κατετάγη η Ρωσίδα Yelena Mashinistova, που αποτελεί τη νέα γενιά του άλματος σε μήκος της Ρωσίας με επίδοση στα 6,67 μέτρα.



Οι διοργανωτές, όπως συνηθίζουν τα τελευταία πέντε χρόνια έχουν ενεργοποιήσει το πρόγραμμα κοινωνικής ευαισθησίας, στο πλαίσιο της σύμπλευσης της αθλητικής με την κοινωνική δράση. Έτσι φέτος ο αγώνας ήταν συνδεδεμένος με το Κέντρο ημέρας για το παιδί «Το Λιθαράκι» του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων «Παναγιώτη & Αγλαΐα Κυριακού».



Αναλυτικά οι νικήτριες: 

100 μέτρα: Ραμόνα Παπαϊωάννου (Κύπρος) 11'45''

100 με εμπόδια: Ελισάβετ Πεσιρίδου (Ελλάδα) 13'49''

Άλμα επί κοντώ: Λωρέλλα Μάνου (Ελλάδα) 4,20μ.

Άλμα εις ύψος: Δέσποινα Μαλταμπέ (Ελλάδα) 1,77μ.

Τριπλούν: Γκαμπριέλα Πέτροβα (Βουλγαρία) 14,46μ.

Άλμα εις μήκος: Ελένα Μασινίστοβα (Ρωσία) 6,67μ.























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης