Μετά τον Νεϊμάρ και ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην Ελλάδα;

Μετά τον Νεϊμάρ και ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην Ελλάδα;

Όχι για να παίξουν ποδόσφαιρο, αλλά για να συμμετάσχουν σε τουρνουά πόκερ

Μετά τον Νεϊμάρ και ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην Ελλάδα;
Πριν από λίγο καιρό είχαμε γράψει στο protothema.gr για την επικείμενη επίσκεψη του σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα και της Εθνικής Βραζιλίας Νεϊμάρ στην Ελλάδα, για να συμμετάσχει σε παιχνίδι πόκερ.

Μετά τον Νεϊμάρ, λοιπόν, στη χώρα μας αναμένεται και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Pokerstars, τη δημοφιλέστερη εταιρεία πόκερ στον κόσμο.

Ο παίκτης θα προωθήσει την εταιρεία μέσω διαφημιστικών ενεργειών, φιλανθρωπικών εκδηλώσεων και ειδικών εμφανίσεων σε μεγάλα live και online τουρνουά πόκερ.

«Μου αρέσει να παίζω για ομάδες που κερδίζουν και η Pokerstars είναι ο ιδανικός συνεργάτης για μένα. Ξεκίνησα να παίζω πόκερ πριν από λίγα χρόνια και αγαπώ τον ανταγωνισμό, τη στρατηγική και φυσικά τη διασκέδαση. Ανυπομονώ να βρεθώ σε ένα live τουρνουά, αλλά και σε online τραπέζια. Παρά το γεγονός πως το ποδόσφαιρο είναι ο κόσμος μου, το πόκερ ήταν πάντα το παιχνίδι μου» δήλωσε λίγα λεπτά μετά την υπογραφή της συμφωνίας ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, και οι δυο διεθνείς παίκτες αναμένεται να βρεθούν σε διάφορα τουρνουά της εταιρείας σε ολόκληρο τον κόσμο, με μεγάλη πιθανότητα να βρεθούν και στην Ελλάδα, όταν θα γίνει αντίστοιχο τουρνουά, που υπολογίζεται μετά το καλοκαίρι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης