Νίκησε ο Παναθηναϊκός τον ΠΑΟΚ στο άδειο ΟΑΚΑ

Νίκησε ο Παναθηναϊκός τον ΠΑΟΚ στο άδειο ΟΑΚΑ

Δεν είχε κόσμο, δεν είχε Παππά, Γκιστ, Μπατίστα, αλλά ΚΑΙ Διαμαντίδη, δεν έπαιξε καλά για 30’ λεπτά...Κι όμως ο Παναθηναϊκός διατήρησε την παράδοση νικώντας τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ με 83-58 κι έκανε το 1-0 

Νίκησε ο Παναθηναϊκός τον ΠΑΟΚ στο άδειο ΟΑΚΑ
Παίζοντας χωρίς τέσσερα βασικότατα στελέχη του, αφού στις γνωστές απουσίες των Γκιστ, Παππά και Μπατίστα προστέθηκε κι αυτή του Διαμαντίδη που δεν χρησιμοποιήθηκε, μπροστά σε ένα «παγωμένο» (λόγω τιμωρίας) ΟΑΚΑ και παρά τη μέτρια βραδιά του για τρία δεκάλεπτα, ο Παναθηναϊκός πάτησε «γκάζι» από τα τέλη της τρίτης περιόδου και νίκησε τον ΠΑΟΚ με 83-58 ανοίγοντας το… σκορ στα ημιτελικά των play offs. 

Κορυφαίος ο Μαυροκεφαλίδης (16π., 7 ριμπ., 5 ασίστ), καθοριστικός ο Φώτσης (12π., 11 ριμπ.) και βελτιωμένοι Σλότερ (11π.) και Νέλσον (10π.), αλλά λίγα πράγματα από Κούπερ και Μόργκαν (πέτυχαν από 2 πόντους) για την ομάδα του Σωτήρη Μανωλόπουλου.

Μέσα στο ματς μέχρι το 27’ (45-45) ήταν οι Θεσσαλονικείς, που όμως στο τέλος αδίκησαν την προσπάθειά τους και έφτασαν τις 15 σερί ήττες σε play offs στην έδρα του «τριφυλλιού». Μόνο Μαργαρίτης (18π., 8 ριμπ.) και Όντουμ (13π.) στάθηκαν στο ύψος τους, σε κακή βραδιά Κάρτερ (5π. με 2/9 σουτ) και Λάνγκφορντ (4π. με 2/7 σουτ), ενώ έλειψε ο Βον. 

Κλείσιμο
Το δεύτερο ματς της σειράς θα γίνει την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ, που αυτή τη φορά θα έχει κόσμο (18:30), ενώ την επόμενη Τρίτη η σειρά που κρίνεται στις τρεις νίκες θα μεταφερθεί στην Πυλαία. 


Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης