Πειθαρχικές διώξεις για δύο ύποπτα ματς

Πειθαρχικές διώξεις για δύο ύποπτα ματς

Διώκονται πειθαρχικώς από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα Καλλονή και Ατρόμητος για το μεταξύ τους ματς στην τελευταία αγωνιστική. Στο μικροσκόπιο και το Ερμιονίδα-Αχαρναϊκός

Πειθαρχικές διώξεις για δύο ύποπτα ματς
Πειθαρχική δίωξη «…δίωξη για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ» άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Παναγιώτης Καρράς, σε βάρος Καλλονής και Ατρομήτου, καθώς το μεταξύ τους παιχνίδι μπήκε στο μικροσκόπιο της UEFA ως ύποπτο για χειραγώγηση. 

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, για την τελευταία αγωνιστική της Super League στις 10 Μαΐου, οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί και οι φιλοξενούμενοι είχαν ισοφαρίσει στο 83’. 

Παράλληλα, για τον ίδιο λόγο διώκονται Ερμιονίδα και Αχαρναϊκός για το παιχνίδι τους για τα play out της Football League στις 3 Μαΐου (3-1). 

Κλείσιμο
Πάντως δεν έχει πειθαρχική δίωξη σε πρόσωπα κι έτσι αναμένεται απαλλαγή των εμπλεκόμενων ομάδων, καθώς ο νυν πειθαρχικός κώδικας της ΕΠΟ προβλέπει την εμπλοκή τουλάχιστον τριών παικτών για να προκύψει υπαιτιότητα της ΠΑΕ. 

Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης