Teleunicom bac: Καλοκαιρινά camp για νέους μπασκετμπολίστες

Teleunicom bac: Καλοκαιρινά camp για νέους μπασκετμπολίστες

H πρότυπη Ακαδημία μπάσκετ που ιδρύθηκε από τους Ομπράντοβιτς, Ιτούδη, Παταβούκα και Ρεγγίνα προσφέρει νέες εμπειρίες

Teleunicom bac: Καλοκαιρινά camp για νέους μπασκετμπολίστες
                 Η TELEUNICOM BAC, η πρότυπη Ακαδημία μπάσκετ που ιδρύθηκε πριν 6 χρόνια από τους Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Δημήτρη Ιτούδη, Κώστα Παταβούκα και Γιώργο Ρεγγίνα δίνει και φέτος τη δυνατότητα σε μπασκετμπολίστες μικρών ηλικιών να αποκτήσουν νέες εμπειρίες  και να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους με τη συμμετοχή τους στα καλοκαιρινά camp.

                  Φέτος, ως συνέχεια προηγούμενων  πολύ επιτυχημένων  διοργανώσεων το TELEUNICOM B.A.C  CAMP  θα λειτουργήσει στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων «Ελληνογερμανική Αγωγή» στην Παλλήνη Αττικής, έδρα λειτουργίας της Ακαδημίας και περιλαμβάνουν 4 ανοιχτά και 1 κλειστό  γήπεδο Basket και   κολυμβητήριο. Η πρόσβαση απ’ όλα τα σημεία του νομού Αττικής είναι πολύ εύκολη καθώς βρίσκονται στην έξοδο της Παλλήνης στην Αττική Οδό.(Από Αττική Οδό έξοδος Ραφήνα 16Ρ και στη συνέχεια έξοδος Παλλήνη Υ8. Από περιφερειακή Υμηττού ,κατεύθυνση προς Ραφήνα, έξοδος Παλλήνη Υ8). Στό τέλος Ιουνίου θα λειτουργήσει και αντίστοιχο camp στην Χίο.

             Στο TELEUNICOM B.A.C CAMP μπορούν να συμμετέχουν παιδιά, αγόρια και κορίτσια, 6 έως 18 ετών, ανεξάρτητα από την εμπειρία τους στο μπάσκετ.
Τα γκρούπ  θα είναι ολιγομελή και το προπονητικό πρόγραμμα θα είναι  προσαρμοσμένο ανάλογα με το επίπεδο και την ηλικία των παιδιών.
Κλείσιμο

            Βασικός σκοπός των camp, ο οποίος εναρμονίζεται με τη γενικότερη  φιλοσοφία της Ακαδημίας, είναι να δοθεί στα παιδιά η δυνατότητα ώστε:
- Να αξιοποιήσουν ευχάριστα και δημιουργικά το χρόνο τους παίζοντας και διασκεδάζοντας με  ασφάλεια.
- Να βελτιώσουν την  ατομική  τεχνική, τη φυσική κατάσταση και γενικά τις  ικανότητές  τους.
- Να αποκτήσουν περισσότερες γνώσεις και εμπειρίες για το μπάσκετ.
- Να δημιουργήσουν νέες γνωριμίες και φιλίες  με βάση κοινά ενδιαφέροντα.
- Να εμπεδώσουν αρχές και αξίες όπως η συνεργασία, η πειθαρχία, η υπευθυνότητα, η ομαδικότητα, η πίστη σ’ ένα σκοπό, η συντροφικότητα και η αλληλεγγύη.

            Εκτός από το το καλοκαιρινό camp της Ακαδημίας στην Αθήνα, φέτος θα διοργανωθεί και το TeleUnicom Chios Camp 2015. Το camp θα διεξαχθεί από Δευτέρα 29 Ιουνίου, έως και Σάββατο 4 Ιουλίου στο όμορφο νησί της Χίου, ενώ κοντά στα παιδιά που θα συμμετάσχουν θα βρεθούν και οι ιδρυτές της TeleUnicom BAC Ζέλιμιρ BAC Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και Δημήτρης Ιτούδης, που θα μεταβούν στη Χίο 2-4 Ιουλίου!

        Για περισσότερες πληροφορίες  και για εγγραφές μπορείτε  να επικοινωνήσετε:

           Τηλ   210 3800390
   Κιν.  6934 406893  Μαραγκού Μαριλένα
   Fax.  210 3800391
           Email: info@basketballacademy.gr          
           www.basketballacademy.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης