Άλβες: «Δεν με έχει εκτιμήσει η Μπαρτσελόνα…»

Άλβες: «Δεν με έχει εκτιμήσει η Μπαρτσελόνα…»

Αναποφάσιστος για το μέλλον του δήλωσε ο Ντάνιελ Άλβες. «Θέλω να μείνω, αλλά νιώθω πως ο σύλλογος δεν με έχει εκτιμήσει σωστά», τόνισε. Ο εκνευρισμός του από ερώτηση δημοσιογράφου της Marca

Άλβες: «Δεν με έχει εκτιμήσει η Μπαρτσελόνα…»
Η επιθυμία του είναι δεδομένη, αλλά το ίδιο και η πικρία του… Ο Ντάνιελ Άλβες θέλει να ανανεώσει με την Μπαρτσελόνα, αλλά νιώθει πως δεν έχει αντιμετωπιστεί με το δέοντα σεβασμό. 

«Δεν ξέρω ακόμη τι θα κάνω. Αυτή τη στιγμή το μόνο που σκέφτομαι είναι οι δύο τελικοί που έχουμε μπροστά μας. Μετά θα ανακοινώσω την απόφασή μου. Δεν έχω ακόμη αποφασίσει. Εξετάζω κάποιες επιλογές. Μετά τον τελικό του Champions League θα ανακοινώσω τι θα κάνω. Ό,τι κι αν γίνει, η Μπαρτσελόνα θα είναι για πάντα στην καρδιά μου, γιατί εδώ πέρασα τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου», τόνισε ο Βραζιλιάνος μπακ. 

Το παράπονό του από την Μπαρτσελόνα δεν το κρύβει. «Όχι, δεν θεωρώ πως ο σύλλογος με έχει εκτιμήσει σωστά. Κι αν αισθάνεσαι έτσι, πρέπει να πάρεις μια απόφαση. Εξακολουθώ να θέλω να μείνω εδώ, αλλά όχι με οποιοδήποτε κόστος. Δεν μιλάω για χρήματα, αλλά για σεβασμό. Αρχικά η ομάδα δεν ήθελε να με κρατήσει, αλλά τους τελευταίους 3-4 μήνες άλλαξαν στάση και πλέον λένε πως οι εμφανίσεις μου βελτιώθηκαν. Η απόφαση εξαρτάται μόνο από μένα, από κανέναν άλλο», ξεκαθάρισε. 

Όταν δέχτηκε ερώτηση από δημοσιογράφο της (μαδριλένικης) Marca, δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του. «Λυπάμαι για λογαριασμό σας. Δεν απαντώ σε ερωτήσεις από την εφημερίδα σας. Δεν ήθελα να μιλήσω, αλλά πολλά ψέματα έχουν ειπωθεί και γραφτεί. Είπαν πως νοιάζομαι μόνο για τα χρήματα, αλλά δεν είναι έτσι». 

Πάντως, στην πορεία έφτιαξε η διάθεσή του κι έκανε χιούμορ. «Ο Λουίς Ενρίκε με χρησιμοποιεί γιατί δουλεύω σκληρά, όχι επειδή είμαι ο πιο ωραίος. Αν και είμαι (γέλια)».  
Κλείσιμο

Πηγή: www.sport-fm.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης